![]() |
|
Topfield SBP 2010Prosím pánové o informaci k tomuto přístroji.Nejsem schopen natomto zařízení zprovoznit HD programy na 12109,DVB-S2,8PSK.... Je to již druhý přístroj, zákazníkovi v Datartu vyměněný,stále stejný problém. Všechny programy fungují,včetně HD na 11856, ale už nikoli na 12109. Vyzkoušeny různé moduly,dvě karty, přístroje vyzkoušeny i na jiném místě,kde HD standartně běží, dnes jsem do přístroje stáhl nový (včerejší) soft z Antenexu,dal tovární nast.Ale vůbec žádný pokrok. Programy v jsou v info buď zakódované nebo nedostupné.Kvalita a síla signálu 99 %.Už si nevím rady ani pomoci.Budu vděčný za každou pozitivní info.Předem díky. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Topfield SBP 2010no já bych tam nahrál nějakej starší SW kterej je odzkoušenej. |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
Re: TopfieldTo je relativně nový přístroj.S původním softem to nechodilo a s novým také ne. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: Topfield SBP 2010Tak at mu to zprovozni v Datartu ne ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Topfield SBP 2010měl jsem s tímto strojem problémy na 12109 po změně Skylink ,problém vyřešen s modulem Irdeto modul Smit (zeleny ) |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
TopfieldAhoj , zapni pilota a je to . |
badera
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Topfield SBP 2010Stejně, jako píše Dukan, zelený modul Irdeto SMIT a od té doby bez problémů ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Re: TopfieldDíky za typ,vyzkouším.Měl jsem EuroCamy červenobílé,Mascomy bílozelené a nic, ani ťuk. Je to zvláštní,jako by potřeboval auťák benzín se speciálním počtem octanů,jinak si ani neškrtne. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: Topfield SBP 2010pilot to neřeší , pouze zeleny Smit ! měl jsem červeny Eurocam . Tady na diskuzi mi bylo doporučeno a byla to pravda . |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Topfield SBP 2010řešil jsem obdobný problém před týdnem. nejdou naladit jen ty programy na 12109, nebo nejdou ještě nějaké další? |
JohnyC
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Topfield SBP 2010Ten Topfield je přece certifikovaný od Skylinku.Já osobně si myslím že ty certifikace jsou na vyliž p.del.Jinak já osobně měl tu čest montovat Topfield SBP 2050 a ten se sekal úplně stejně(na zmíněné frekvenci).Pomohlo přehrání softu. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
Re: JohnyCSnad jen ty na 12109. Naladit jdou,ale nejdou spustit. Seženu někde zelený Schmit a vyzkouším. |
Pepa 3
![]() |
|
RE: Topfield SBP 2010Jak zde několik abonentů uvádí, je potřeba vyměnit modul za SMIT a je po problému. Díky Skylinku (Nově HD) jsem přišel za jeho nákup o 1000,-Kč.Už by se v tom měli přestat vrtat.Jinak se jedná o bezproblémový přijimač. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
Re: TopfieldTak se Smitem to opravdu chodí, ač je to k nevíře.Tolik jiných modulů jsem vyzkoušel a bylo to k prdu. Jinak si myslím,že kolo dějin se nedá zastavit,a Skylink bude dál vymýšlet, jak vy-mr-dat s datovým tokem, tím i ruku v ruce s abonenty a díkytakovýmto vychytávkám několikeré každoroční přelaďování několika stům zákazníkům nikdy neskončí. |
Pepa 3
![]() |
|
![]() |