![]() |
|
AZ BOX premium HD plusPůvodně jsem se ptal na klon,ale nikdo o nich tady neví,nebo nechce o tom psát,což chápu,tak tedy originál,předpokládám,pokud je klon dokonalý klon,bude to 1:1,tedy stejné.nemá někdo zkušenosti?,vady,chyby,špatné chování atd.,nemám na mysli averze a názory,ale odpovědi vlastníků,nebo bývalých majitelů a to pouze,pokud nejste majitelé bývalí,nebo současní ,děkuji,že nereagujete, přeji hezkou noc přátelé |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plusako zistim ci sa jedna o klon?pleaseAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plusty asi ne,pokud je tak dokonalý,proto jsem chtěl znát názory majitelů,jestli se něčím neliší od originálu |
pierrepetr
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plusO klonu AZBox Premium (+) a Elite jsem nikdy neslyšel. |
honzasa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plusže něco nevíš,neznamená,že to neexistuje |
pierrepetr
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plusto je právě to, co jsem nechtěl,natahovat téma,proto jsem,chtěl znát názory na originál,děkuji |
pierrepetr
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plusDobrý strojek teď s E2 ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plusRok nesměly ze skladu nebyl soft s kterým by trochu chodily. Po té vypuštěny ze skladu se softem, který ani dnes další (rok a půl) nemá číslo 1. tudiž plno chyb.Nyní má možnost chodit s E2, ale opět spoustu věcí nekorektních. Ale nadšenci E2 z toho mají předčasnou extázi. Je to SW nedodělávka, kterou nikdo nedodělá korektně! Klon si klidně kup, půjde stejně chybně jako originál. :laughing: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plusKlon Az boxu neexistuje. |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plusNeexistuje žádný klon Azboxu. Výrobce nezveřejnil zdrojové kódy, tím si zajistil nemožnost klonování, nechtěli dopadnout jako Dream. Tím ale znemožnil ostatním aby pomáháli sw vyvíjet a proto to jde pomalu. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE:AZ BOX premium HD plusExistuje je to tureckej výrobek nemenuje se AZ BOX ale SUNNY.Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.
|
digidik
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plustak tak sunny at-1150http://www.satpimps.com/showthread.php?t=114957 |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: AZ BOX premium HD plustak děkuji za ohlasy,zítra jedu pro něj,je to klon ,budu ho testovat a napíšu jak to vypadá,jinak ,žádný turek to není,od originálu to pohledem nepoznáš |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |