![]() |
|
HD-Box problém s HD Nova sekáníNěkteří majitelé HD-BOX 9200 zaznamenali po úpravě TP 12109 problém, že po zapnutí přístroje se několik minut seká obraz na Nova HD a ostatní stanice z tohoto TP. Na jednom fóru, kde působí slovák, nějaký Dementsy, Dempsy nebo jak se vlastně jmenuje, tak tento poskytuje rady typu, přístroj nevypínej a podobně. Jelikož je tento jev pro někoho obtěžující volal jsem dnes dovozci a ten mně sdělil, že existuje HW úprava, která tento jev omezí na 90%. Já jsem tuto úpravu s jeho svolením provedl a pomohla mně ze 100%. Jelikož jsou boxy zapečetěné, tak dovozce provádí úpravu sám, abyste nepřišli o záruku. Jedná se o banalitu a jak tuto firmu znám, lze domluvit, aby vám přístroj opravili v co nejkratším termínu. Na nejmenovaném fóru jsou poskytovány rady typu dolaďte si parabolu, zkontrolujte F konektory a podobně. Chvílemi mně to připadá, jako by někteří moderátoři toho fóra chtěli záměrně poškodit dobré jméno dovozce svými špatnými radami. Jelikož mně mečiarovci dali na tom fóru ban, rozhodl jsem se to zveřejnit zde, neboť se domnívám, že tato informace potěší všechny, kteří tento problém mají. Dle dovozce se jedná jen o některé kusy HD-Box 9200. Je smutné, že na specializovaném fóru zamlčují informace vedoucí k odstranění problému. Ještě, že máme dobrou starou parabolu.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
RE: HD-Box problém s HD Nova sekáníAsi mají důvod.To zase bude tatarů co si iniciativně odpálí box. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: HD-Box problém s HD Nova sekáníNekupovat a nebude problem RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: HD-Box problém s HD Nova sekánía v com spociva ta HW uprava? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: HD-Box problém s HD Nova sekáníTaky by mě to zajímalo.. Dělá mě to taky .. ale ne tak dlouho abych to nepřežil..cca 30sec. ale pokud by byla možnost tak bych to zkusil. Jinak podle mě je to částečně věcí FW. Rodiče ho mají taky.. maj tam starej soft pouze aby jim šla skylink a jde jim to bez problému. Oba přístroje byly kupovaný na stejně.. Já sem línej testovat soft.. tak to nechám.. Ale jenom teoreticky by mě taky zajímalo v čem je ta úprava.. :ONechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
GeorgeTo jsi nam toho rekl. Jo a co kdyz se bude znova preladovat, dalsi uprava? Dobry..... |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
re:hmm,tak to je dobrý,no,já jsem naštěstí dělal jen dva,takže jen dvojitý problém,už mě ta Asie opravdu nebaví.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: HD-Box problém s HD Nova sekáníHoši pokud se nemýlím, tak jsou ještě všechny HD-Boxy v záruce. Proto dovozce nechce zveřejnit úpravu, aby se nenašli takoví, co přístroj rozvrtají a pak jej budou reklamovat. Jedná se o přidání dvou součástek do boxu. Jde o korunovou záležitost. Pokud se někomu seká obraz na TP 12109 desítky sec., tak bych to neřešil. Mně to dělalo 10-15 minut. Myslím si, že to hlavní, co jsem vám chtěl sdělit je, že se jedná o banální HW úpravu. S FW se nezabývejte, to jsem již zkoušel a nepomohlo nic. :)))Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
GeorgeMě to připadá jako reklama. Pokud si chtěl pomoct... mohl si.. Ten kdo chtěl tak to na reklamaci poslal.. Tak si celé toto celé vlákno strč do(nevhodné slovo)e!.. Popřípadě do pr..le. :fuming:Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
![]() |
|
TREProč tak drsná slova, George má pravdu. Takhle je alespoň jasný, že je ztráta času, kdo má tenhle problém, aby experimentoval s fw. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@GeorgeJa dakujem ,ze si to vypatral, mne to robi tiez.Dempsy je dobry odbornik a chce mat poriadok na fore. |
trisk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
To GeorgeTo George:Ctu forum na satdigitalne casto a ve vlakne kde ti dal Dempsey ban me fakt nas.ali. Chapu obavu o to aby se do opravy boxu nepousteli lamy, ale pokud porusi plombu, tak maji proste smulu. Kazdy na vlastni nebezpeci. Mam elektrotechnicke vzdelani i nejaka vybava mi jeste zustala a proto bych Te chtel poprosit, zda by jsi mi nemohl schema opravy poslat. Beru na vedomi, ze otevrenim boxu ztracim zaruku. Take bych si zrovna zprovoznil druhou ctecku. Pred tydnem jsem si u Skylinku zaplatil pro deti na vanoce HBO HD a stoji to pekne za ..vno. Posli mi to prosim na gurumeditation@seznam.cz Dekuji mnohokrat. Pedro |
Petos
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Dementsy TRETRE, tvoje kecy si nechej pro sebe. Nevím, co myslíš tím, že je to reklama. Ale abych ti tedy poradil, tak zde je schéma. Za 1. vhoď svůj box do popelnice a za 2. kup si 9300, ten se neseká. Toto je rada jen pro tebe a nikomu to neřikej. Pokud ani toto nepomůže, tak se obrať na Psychiatrické centrum Praha Bohnice. Jsi tam objednaný na úterý 14.12.2010. Mám u tebe pětikilo za úplatek doktorovi, který tě přednostně vyšetří a dle mého názoru i hospitalizuje. Howgh GeorgeKaždý z nás má právo na svůj názor.
|
George
![]() |
|
Howgh GeorgeUrážky, urážky a zase jenom urážky. To je to co se tady na foru provozuje často. Na to jak seš tady dlouho by si měl mýt rozum. Jinak pane "odborníku" mís!to těch urážek si nám mohl napsat co se tam upravuje abychom se poučily..Ale to ty ne! Dávam ti palec dolůNechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
![]() |
|
![]() |