![]() |
|
Předsedkyně RPRTVKateřina Kalistová - předsedkyně RTRTV, nevíte o co jí jde ? To chce naštvat slušné lidi v ČR ?!?! To potom to může Sky-link s CS-linkem zabalit a budem koukat na T. :bomb: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVo co jde? "to vylev -pojd mne (nevhodné slovo)" :-)) |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVjako kdybys to nevěděl :laughing:no přece o prachy,je tam v politice krátce a ještě si nenahrabala. :8)Je jim vidět až do žaludku!!! :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Re: PředsedkyněJá to říkám pořád,že takovéhle lidi by zasloužili rozkopat (nevhodné slovo). Placeny z peněz daňových poplatníků,místo toho aby hájili zájmy diváků,starali se o to, aby film začal ve 20:00 jak je uveden v programu a ne kvůli reklamám a posr..vložkám a jiným pí-čo-vinám ne až v půl deváté, aby z 90 minutového filmu neudělali 12 dílný celovečerní seriál atd. Toto bych stíhal a tvrdě pokutoval.Jen si vzpomeňte na bratra soudruha Štěpánka,to byla taky zrovna taková svi-ně. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVJá si myslím, že by se též měla postarat o to, když už tam je ta blbá reklama, aby nehulákala!!!!!!!!!! |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Předsedkyně RPRTVNapíšeme petici a budeme stávkovat to určitě pomůže tady u nás v kocourkově. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
@Oldřichano to máš v zásadě pravdu-aspoň tedy co se týče našich Tv.V nejhorším případě pomůže na Tv zapnout funkci Volume Auto Control coš ti dynamicky uzpůsobý a držím hladinu zvuku na jedné ůrovni a prostě ti začátek reklami nezboří barák...Většina Tv tuhle fukci má,ale název se může u jiných typů různit...A hlavně jsem chtěl podotknout,že když to jde u našich zahr.sousedů-myslím tím tv Markíza,tak proč ne u nás??? Na Markíze se naopak zvuk při začátku reklami SNÍŽÍ!! Aspoň už nějakou tu dobu funguje... Snad se v tomhle naše tv polepší!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVČerpáno - zdroj: Sat-centrum. Jde o to, že Sky-link má od více abonentů ke kartě řádně doplacené SVK programi. To jsem zvědav, jak to právně Sky-link vyřeší, když to vypnou - průšvihová záležitost na žalobu. To možná paní Kateřina Kalistová nedomyslela !!! Já klidně podám trestní oznámení na polici ČR. |
CES
![]() |
|
Programyhttp://www.skylink.cz/web/structure/26.html** Programy z nabídky Skylink určené výhradně pro území SR. http://www.skylink.sk/web/structure/26.html ** Programy z ponuky Skylink určené výhradne pre územie ČR (Českej republiky). ************************************************************** http://www.cslink.cz/cs/nase-nabidka/neplacene-programy/ http://www.cslink.cz/cs/prakticke-tipy/uvodni-informace/jake-programy-budu-moci-prijimat/ :O |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVpotřeba ji pověsit za kule do průvanu hajzla. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVObávám se, že RRTV jen vyžaduje dodržování zákona. Nic víc, nic míň.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVJo a k tomu zesilování reklam. Nemám pocit, že by mi začátek reklamy chtěl zbořit barák. Vždyť je to podle direktivy EU zakázané vysílat reklamy hlasitěji. Na kterých programech se to děje?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVJá osobně mám schovaný paragon od doplacení SK programů na své kartě Skylinku.Asi bych požadoval po Skylinku funkčnost své karty na programy SK co mám já. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVAk by k tomu došlo tak jednoducho skylink vráti sumu v podobe kreditu na kartu, tak ako to urobil už v prípade cs filmu. |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
deltoroesJak Ti to oznámili ? Nebo jak to bylo ? Nemusíš souhlasit s navrženým, nebo žádat odstupné a odškodné . Pozor on je také obchodní zákon!!!!!! R^ :) |
CES
![]() |
|
CESprecitaj si VZP spolocnosti Skylink...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
for: Baron" Já osobně mám schovaný paragon od doplacení SK programů na své kartě Skylinku.Asi bych požadoval po Skylinku funkčnost své karty na programy SK co mám já." - doplácely se programy STV1 (Jednotka)a STV2 (Dvojka). Nic více a nic méně!!!! :lookaround: |
mini
![]() |
|
alfasexJo dík, ale já i ostatní ji maj od "Trade and Technology" a Sky-link převzal záruky. R^ :) |
CES
![]() |
|
for: alfasexOK * Přečti si důkladně ještě jednou:http://www.skylink.cz/web/structure/26.html ** Programy z nabídky Skylink určené výhradně pro území SR. http://www.skylink.sk/web/structure/26.html ** Programy z ponuky Skylink určené výhradne pre územie ČR (Českej republiky). R^ |
mini
![]() |
|
PoznámkaOstatní programy byly na kartách uvolněny dle přísloví: Když ptáčka ..... :-/ |
mini
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVPresne tak,SVK/CZK programy jsou v testovacim provozu.Kapecke-ni moc,se zacne hybat trh a opet si budeme kupovat druhou kartu:),tak jako v nedavne minulosti.Bude to vyborne,jakostni,precizni,kvalitni az vynikajici:)Kdo ma vice slotu bude ve vyhode.Jinak samozrejme souhlasim s predrecniky,za kulky do pruvanu veset je skoda,vychovne a ekonomicky ucinnejsi by bylo provetrat danym soudruhum/soudruzkam perka na celbe:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Předsedkyně RPRTVNo, tak tohle téma bude ,,zajímavější´´ než celé Irdeto. :(( |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |