![]() |
|
Přechod z Octagonu918 na SABNěkde jsem četl,že se musí použít starší soft na přechod.CHci se zeptat jaký a případně,kde ho stáhnout.Předem díky za odpověd. |
jikle
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Přechod z Octagonu918 na SABVšechno je na AB-Foru. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Přechod z Octagonu918 na SABProstřednictvím GisOctu nejde nahrát novější SW SABu, než 107.30. Ale jak jsem napsal, je tam vše vč. perfektních návodů. |
knawi
![]() |
|
to knawiTam já jsem listoval,ale nevěděl jsem právě to číslo 107,30.Jestli jsem to správně pochopil, tak přez GisOct nahrát tento a až potom tam dát ten poslední109,16 |
jikle
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Přechod z Octagonu918 na SABPánové,jeden dotaz?Co podstatného je FW pro SABa,mimo "pštrose"?(Oproti Octagonu poslední verze-srovnání??) :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Přechod z Octagonu918 na SABPokud umím posoudit, tak kromě emu a hry nic. Ale to už jsem ti napsal víckrát. |
knawi
![]() |
|
RE: Přechod z Octagonu918 na SABDíky za odpověď,jen jsem se chtěl ujistit,zda někde nepokročili.Bohužel ne.Jinak,Všechny zdravím a pěkné adventní dny. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Přechod z Octagonu918 na SABNemáš za co. Souvisí to taky s tím, že většinou nerozumím textu "read me" připojovanému k SW. U posledního je:"1-MultiCas lib update (Viaccess 3.0 patch)". Samo, nejsem taková naivka, abych si myslel, že mě to otvírá v přeflešnutém SABu tenhle encryption, zřejmě to snad zlepšuje podporu příslušné karty, ale exaktně moc nerozumím. A v minulosti podobně. zzanere, měj se fajn ale přát teprve budu R^ |
knawi
![]() |
|
RE: Přechod z Octagonu918 na SABTrubka jsem, nečtu pořádně nejen "read me". Přát pěkný advent je namístě už teď, i tobě a rodině přeju aspoň druhou polovinu pěkného a povedeného adventu. |
knawi
![]() |
|
![]() |