Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Problém so zvukom u HDTV staníc

Zdravím, vie mi niekto poradiť ako spojazdním zvuk pri sledovaní HDTV či 3D programov cez HDMI kanál(vlastne, zvuk nejde ani pri SD staniciach)? Dvojobraz aj pri 3D ide zložiť do jedného.
TV mám SamsungPS50C680 ,set-top Dreambox800 a pri pripojení kábla DVI-HDMI mi zvuk vôbec nejde a neviem na nič prísť. Žiaľ ,Dream nemá žiadne ďalšie výstupy cez ktoré by sa dal do TV preniesť zvuk.
Žiadne nastavenia v TV nepomáhajú ,treba stiahnuť potrebný firmware alebo niečo iné? Za prípadnú radu vopred ďakujem.

dreambox800 + sky link full + panasonic42PZ85E = 100%ná spokojnosť

Philips
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém so zvukom u HDTV staníc

Zvuk si "vytáhni" třeba ze scartu.....Ten Dream nemá Cinche OUT..?Nevím neznám...DVI ti zvuk asi nepřenese....

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

RE: Problém so zvukom u HDTV staníc

Proč ne HDMI-HDMI...?Jiný kabel jsi zkoušel...?AV-recever nemáš....že bys zkusil optiku?

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

zvuk v TV z HDMI

Ve Vantage mám nastavení zvuku Dolby Digital, pokud používám reciever a chci zvuk 5.1 při sledování např. HBO HD.
V tomto případě nemám zvuk v TV při zvolené zvukové stopě DD.
Pokud změním zvuk na CZE, čili stereo, tak zvuk v TV naběhne.
Kombinuj tyto věci v satelitu a k něčemu se dopracuješ.
Pokud se zvolí výstup PCM,tak je situace zase jiná, ale v telce se toho moc nenastaví. Vše je ve zdroji zvuku, čili s satelitu.

antonin1

DM8000 pin cod

Náhodou som dal OK na rodičovsky zámok a stanica sa zablokovala základny pin cod nieje nikde uvedeny vie mi niekto poradit DAKUJEM

argo
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra