![]() |
|
Ferguson 8900HFJaky je osvědčený SW pro bezproblémový chod,dá se rozjet Bulsatcom. |
Robo39
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 224 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Ferguson 8900HFmožná trochu smradu po mě zůstane :laughing:jinak už lezu a ty ještě něco pridej! ;P |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Ferguson 8900HFHoší zdar.Teď jsem přišel z piva a doufám,že některým už BULSAT jde a uvěřili jste mi.Nejsem žádný odborník a jen shohodou náhod se mi to podařilo to najet.Pichač |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
Ferguson 8900HFNež smrad tady,tak si pokecám radší na forum ve švycar,nebo v německu,to ty asi neumíš,že!!A ještě kouknu na holandské forum,abych něco zjistil,jestli Vám ještě něco v EMU pustí do žil,já bych Vám tak nádherně n.a.s.r.a.l.,co mě jde už min. také skoro 3 roky! a to bez problémů.Kdybys chtěl poradit pomohu,ale jsi asi takový trochu břídil!!!,to vidím dle tvých dalších příspěvků,stupňuješ agresivitu výstupů,ale na to já kašlu.Buď s Bohem a učse,abys se Tu neptal na chujoviny,které zná můj vnuk!!!! a to dobře v 11letech!!čau_ :laughing: R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
canal digital nlpanove canal digital nl nam nejde |
pierko
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: Ferguson 8900HFvčera jsem byl na Bolkovi a bohužel jsem si říkal stárne jako my všichni ale vidím že má nahraduhery NEZKLAMAL :razz: |
tonek
![]() |
|
canal digital nlKdybys měl Gamma card tak budeš koukat min.3 roky bez problémů,a nebude Ti vůbec vadit když změní s keys servis/kdy to chvíli chodí/na keys jiné.Tonek už nepiš jsi trapný,koukni co davají teď např.Aljazzera sport 1-1O,.a jestli nemáš tu možnost tak koukni co davají třeba švedové,norové a dáni/na svých programech sportu/ třeba na Sirius /ASTRA4/ nebo na Thor/Stáhni svůj kroFFFF,a klid!!! Dnes končím,ráno odjíždím do Švýcarska a vrátím se 17.12. v pátek,pak budem pokračovat!!!!přes Vánoce :laughing: :laughing: :laughing: :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
HeryHery,nerozčiluj se tady zbytečně,jsi zřejmě jako já ,už postarší pán,ke kterému pro tvé znalosti tady vzhlížím.Já tady prvně na dotaz odpověděl,že na Fer 8900 bulsat jde a ty emoce jsou úplně zbytečné.Mám na tebe dotaz.Mám ještě Technisat Digit HD8SX a s tím bych chtěl taky Bulsat přijímat.Poraď mi prosím co dokoupit.Díky |
pichac
![]() |
|
RE: Ferguson 8900HFhery už jsem psát nechtěl ale jen aby jsi věděl že tady a mě už teprve NEVELÍŠmožná svýcarské gardě tak si to tam užij a někdy v ahoj v Lanškrouně na pískovišti. |
tonek
![]() |
|
tonekTam nemám co dělat,tam jsou jen průsery,ale dej vědět, stav se jsi vítán a pokec bude OK,včetně všeho co je možné,i firmy ELEKTRO,kde můžeš jenom získat. A to bez dalších připúomínek. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
pichacS tím Technisatem jsem to také zkoušel u kámoše,jede to taky/Klon GAMMA KART + Modul Irdeto modrý Acces,a pak vše bez problémů.!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
HeryDíky,ať se daří |
pichac
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |