Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ferguson 8900HF

Jaky je osvědčený SW pro bezproblémový chod,dá se rozjet Bulsatcom.

Robo39
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson 8900HF

možná trochu smradu po mě zůstane :laughing:
jinak už lezu a ty ještě něco pridej! ;P

tonek
Registrace: 1/2009

Hoší zdar.Teď jsem přišel z piva a doufám,že některým už BULSAT jde a uvěřili jste mi.Nejsem žádný odborník a jen shohodou náhod se mi to podařilo to najet.Pichač

pichac
Registrace: 11/2007

Ferguson 8900HF

Než smrad tady,tak si pokecám radší na forum ve švycar,nebo v německu,to ty asi neumíš,že!!A ještě kouknu na holandské forum,abych něco zjistil,jestli Vám ještě něco v EMU pustí do žil,já bych Vám tak nádherně n.a.s.r.a.l.,co mě jde už min. také skoro 3 roky! a to bez problémů.Kdybys chtěl poradit pomohu,ale jsi asi takový trochu břídil!!!,to vidím dle tvých dalších příspěvků,stupňuješ agresivitu výstupů,ale na to já kašlu.Buď s Bohem a učse,abys se Tu neptal na chujoviny,které zná můj vnuk!!!! a to dobře v 11letech!!čau_ :laughing: R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

canal digital nl

panove canal digital nl nam nejde

pierko
Registrace: 3/2009

včera jsem byl na Bolkovi a bohužel jsem si říkal stárne jako my všichni ale vidím že má nahradu

hery NEZKLAMAL :razz:

tonek

canal digital nl

Kdybys měl Gamma card tak budeš koukat min.3 roky bez problémů,a nebude Ti vůbec vadit když změní s keys servis/kdy to chvíli chodí/na keys jiné.
Tonek už nepiš jsi trapný,koukni co davají teď např.Aljazzera sport 1-1O,.a jestli nemáš tu možnost tak koukni co davají třeba švedové,norové a dáni/na svých programech sportu/ třeba na Sirius /ASTRA4/ nebo na Thor/Stáhni svůj kroFFFF,a klid!!! Dnes končím,ráno odjíždím do Švýcarska a vrátím se 17.12. v pátek,pak budem pokračovat!!!!přes Vánoce :laughing: :laughing: :laughing: :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Hery

Hery,nerozčiluj se tady zbytečně,jsi zřejmě jako já ,už postarší pán,ke kterému pro tvé znalosti tady vzhlížím.Já tady prvně na dotaz odpověděl,že na Fer 8900 bulsat jde a ty emoce jsou úplně zbytečné.Mám na tebe dotaz.Mám ještě Technisat Digit HD8SX a s tím bych chtěl taky Bulsat přijímat.Poraď mi prosím co dokoupit.Díky

pichac

hery už jsem psát nechtěl ale jen aby jsi věděl že tady a mě už teprve NEVELÍŠ
možná svýcarské gardě tak si to tam užij a někdy v ahoj
v Lanškrouně na pískovišti.

tonek

tonek

Tam nemám co dělat,tam jsou jen průsery,ale dej vědět, stav se jsi vítán a pokec bude OK,včetně všeho co je možné,i firmy ELEKTRO,kde můžeš jenom získat. A to bez dalších připúomínek. :8)

hery

pichac

S tím Technisatem jsem to také zkoušel u kámoše,jede to taky/Klon GAMMA KART + Modul Irdeto modrý Acces,a pak vše bez problémů.!!!

hery

Hery

Díky,ať se daří

pichac
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra