![]() |
|
TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prislusenstviVanoce se blizi a abych rychle zachytil maximum reakci, zakladam svuj jinde publikovany dotaz jako nove tema, cimz se omlouvam za duplicitu:Uvazuju o tehle TV jako nahrade za maly CRT. Mam metrovou parabolu, 4x LNB. Zajimalo by me, zda tuto bednu nekdo ma, jak jste s ni spokojeni, jaky modul vybrat pro 2 roky starou Skylink kartu, jestli v tom pripade uz vubec nepotrebuju prijimac GI-T/870 CRCI Xpeed a co je treba jeste dokoupit (asi hdmi kabel pro propojeni s notasem). Nemate taky prosim nejaky tip k drzaku na stenu? DIky moc |
Bunkas
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prisl...Osobně TX-P42V20E nemám, ale zkus pouvažovat o TX-P42GT20E - za stejné prachy (kolem 25000), má stejný NeoPDP panel, má taky sat.tuner... ale má vyspělejší elektroniku, která zvládá 3D... O samotné 3D ani tak nejde jako spíš o to, že má vynikající obraz ve 2D a podle mého subjektivního dojmu je to první plasma v této cen. hladině, která (v režimu 600Hz) dokáže skutečně potlačit blikání, které třeba mně osobně u plasem strašně vadí, i to samotné 600Hz prokládání funguje OK, což se o nižších řadách panáků moc říct nedá... Jinak na fórech se k ní doporučuje modul MASCOM CRW se softem Alphacrypt 3.20 (ten doporučuje i servis Panasoniku, s jinými jsou problémy...) Podle mě je to dnes nejlepší volba v poměru cena/výkon pokud Ti jde o kvalitu "pohyblivých obrázků" přijímaných z DVB-S/T |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prisl...Naprostý souhlas s lance!!!! Před dvěma dny jsem rozběhl doma TX-P42GT20E. Modul Mascom soft 3.20. Opravdu mě v Panasoniku doporučili tento modul. Výsledkem je naprosto funční komunikace tuneru a fakt brutálně nádherný obraz. Doporučuji!!! |
snake
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prisl...Nikdy jsem vetsi TV nemel,plazmu jsem nikdy nevidel jinde nez v obchode a nechci koupit nejakou šunku a tak diky za vase pripominky! Takze modul cca 1000, TV 25 400. Brejle nechci, zkousel jsem 3d v obchode a bohate mi to stacilo. Neumim si predstavit sedet s takovym kusem plastu na nose dyl jak 10 minut. Krom toho je nas doma 5 a 3 deti by z brejli udelaly trisky za par minut. Jeste budu mit 2 dotazy:- ten tuner v TV tedy plne nahradi muj vyse zmineny prijimac? - cim mam bednu primontit ke zdi? Bude v obvyaku, naklapet ji nehodlam - staci nejaky obcyejny ramecek za 500? |
Bunkas
![]() |
|
RE: TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prisl...A mohl bych take poprosit o nejaky odkaz na ten Mascom modul? Nevim zda jsem nasel ten spravny, je to tenhle?ttp://www.eraj.cz/Satelitni-technika/Karta-CAM-Cryptoworks-Mascom.html A firmware 3.20 lze nejak nahrat? Diky |
Bunkas
![]() |
|
snakeMáš v tom už ICE kartu nebo ještě starou CRW ? |
lance
![]() |
|
RE: TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prisl...To Lance: Mám ještě původní kartu Skylink Cryptoworks.A ohledně modulu. Objednej ho přímo u Mascomu na stránkách www.mascom.cz a do poznámky napiš typ televizoru a požadovanou verzi softu. Je sice trochu dražší ,máš ale opravdu jistotu. |
snake
![]() |
|
RE: TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prisl...Mám Panasonic TX-P42V20E, modul Mascom soft 3.20, karta ICE HD. Všetko šlape super, perfektný obraz, maximálna spokojnosť. Doporučujem. |
MartinTO
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prisl...Taky mam nejspis starou CRW, ale nic na ni neni napsano. Je z roku 2008, označení Standard - ještě z dob TaT. |
Bunkas
![]() |
|
RE: TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prisl...Když si dám obě TV vedle sebe (viz odkaz), tak mi nakonec vychazi lepsi ta TX-P42V20 bez 3D, neboť ma oproti modelu TX-P42GT20E 3 výhody za stejne penize:http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/2837093/module/general/compare/products/displayResult.html?p=TX-P42GT20&p=TX-P42V20 TX-P42V20 + nemá 3d (3d me nezajima, vyzaduje 3D médium a velké prachy za brejle) + 3 x 10W, 2.1- kanalové, 3 reproduktory + PIP / PAP / PAT - prům spotřeba je o 13W vyšší (pche!) Co se týče vyspělé elektroniky zmiňované Lancem, tak krom 3D pochybuji ze umi neco navíc. |
Bunkas
![]() |
|
RE: TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prisl...chybu neuděláš, jinak osobně - zvuk bych si musel porovnat na vlastní uši, ale zázraky bych od toho nečekal, a dál je to asi už jen volba 3D nebo PIP/PAP.Ale k té elektronice - nejde jen o to jaké funkce se píšou ve specifikacích, ale jak to funguje. Třeba stejné honosné označení 600Hz má u panáků spousta typů, ale výsledný efekt je hodně rozdílný (platí zde čím novější a dražší řada, tím lepší výsledek) takže všechno se jen z tabulky specifikací vyčíst nedá. Tu V20 jsem ale blíže moc nezkoumal, takže přímé srovnání s GT20 v obraze nemám |
lance
![]() |
|
RE: TX-P42V20E - nějaké zkušenosti?Modul,prisl...Určitě bude i V20E dobrá volba, ALE. Televizor kupuješ nejméně na 5 až 8 let. A myslím si , že v brzké době 3D dostane velkou podporu. Brýle jsou asi opravdu trochu rušivé , to ale tvým dětem za čas vadit nebude. Demo Astra 3D stojí opravdu za shlédnutí a 3D kanály budou přibývat.Jinak pro tvou informaci. Já dostal brýle k TV grátis. Celková cena 26.900 korun. Tak šťastnou volbu. |
snake
![]() |
|
snakeKe jsi kupoval ? předpokládám že k tomu dávají brýle toho staršího typu nebo ty nové ? |
lance
![]() |
|
lanceKoupil jsem na www.kamenný obchod.cz . Brýle jsem obdržel poštou dodatečně, neboť starší model nebyl na skladě. Takže jsem dostal poslední model s nabíjením přes usb. Mimochodem dorazili ve stejný den s televizorem. Vše v naprostém pořádku. |
snake
![]() |
|
snakedík, jinak sohlas, taky bych upřednostnil do budoucna už 3D |
lance
![]() |
|
TO: snake (modul mascom)Hle co mi poslali na e-mailovy dotaz:pokud sejedna o modul Cryptoworks, tak ten je dodavan s verzi sw 1,19 a ze satelitu se da stahnout verze 1.20 o kterou se vam jedna. Pokud je objednavka vyslovene s pozadavkem na se verzi 1.20, tak upgrade provedeme a dodame s touto verzi. Verze 3.20 neni do modulu cryptoworks ale do modulu Alphacrypt Twin - to jenomna vysvetlenou |
Bunkas
![]() |
|
![]() |