![]() |
|
Omlouvám se,mimo mísu,fotky.Dobrý den, samozřejmě jsem nejdřív "googlil" , ale nic mi to nepřineslo. V čem děláte úpravu fotek na aukro ? Já používám jpg resampler , ale nezdá se mi jako šťastná volba. Fotky to hodně zmenší. Neznáte někdo něco lepšího. Konkrétně jde o jpg kolem 990 Kb potřebuji na 49 Kb , musí to jít lepší cestou, někteří uživatelé mají fotky pěkné a co se týče plochy velké. :((( |
Incomplete
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 265 |
![]() |
|
RE: Omlouvám se,mimo mísu,fotky.Bud bude fotka pěkná a velká , nebo malá a k ničemu , zvol kompromis , umí to každý editor fotek IrfanView, zoner atd. |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
Omlouvám se,mimo mísu,fotky.... to je fakt na zdejší web hooodně mimo mísu :laughing: No jinak na foto je mraky i Free programů. Já používám již zmíněný IrfanView. Jde nastavit dle potřeby a uložit jako nové ;) Rozdíl mezi programy a výsledným fotem není ... co je dáno je dáno. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: Omlouvám se,mimo mísu,fotky.Určite máš v PC Microsoft Office, tak jeho súčasťou býva Picture Manager-super program na úpravu foto. |
IVIL
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
RE: Omlouvám se,mimo mísu,fotky.Picaso 2Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Omlouvám se,mimo mísu,fotky.Nejprve si musíš fotku zmenšit na jejich požadovaný rozměr, pak uložit v JPD.Ale, zpravidla, před zmenšením budeš asi potřebivat jen výřez ze snímku, tak nejprve udělat ořez, pak zmenšit na požadovanou velikost v pixelech a uložit. To jsou základní úpravy, které umí každý bsoft na obrázky. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Omlouvám se,mimo mísu,fotky.Tak jsem si potvrdil že na tento problém má každý svůj vlastní postup. Čekal jsem že se tu pár lidiček shodne na stejném programu. Mno tak zkusím ten IrfanView. Chtěl bych zadat zdrojový adresář a cílový adresář, kliknout na velikost 49 Kb a mít pěkné fotky. :( |
Incomplete
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 265 |
![]() |
|
RE: Omlouvám se,mimo mísu,fotky.irfanview . takovejch progu je kupa. musis si vybrat co ti bude chutnatDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Omlouvám se,mimo mísu,fotky.corel super |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Omlouvám se,mimo mísu,fotky.nebo to nahraj na externi server a vlož z html editoru |
DDrVostep
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
![]() |