![]() |
|
skylink hdahojte chlapi potřeboval bych pomoc nebo poradit mám skylink kartu ice hd a sat.příjmač koskom 7400 hd a mám takový problém všechno mi jde jenom hd bravo,penthaus hd a dicowery hd a history se rozjedou a po chvilce zamrznou prosím nevíte nekdo jak si stím poradit děkuji |
žery
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: skylink hdZdar,jako prvni asi zkusit refreshnout kartu.Sekajici se programy jsou v ruznych frekvencich,modulacich a polarizacich,proto se signalem by nemelo souviset.HISTORY HD se zasekne a zasekne i EUROSPORT HD?,protoze to by mohlo ukazovat na nejaky problemek s pakety CANAAL DIGITAL (myslim,v simulcryptu). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: skylink hdprávě že to dělají jenom tz pakety canal digital simulcrypt mám irtedo cryptowors |
žery
![]() |
|
RE: skylink hdZdar,nemam tento prijimac,proto nemohu duchaplneji poradit.Musi to byt ve napr. ve firmware (ma to EMU?,pak by mohly vadit keys),nebo v pristupovem modulu.Napis to podrobneji,jaky firmware,jaky modul a mozna vytvor thema primo ke KOSKOMU.Verim,ze Ti zde nekdo poradi |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: skylink hdemu to má a mám ji zaplou zkusím ji vypnout a uvidím |
žery
![]() |
|
RE: skylink hdfireware je tam ocean 109,16 |
žery
![]() |
|
RE: skylink hdtak je to tím simulcriptem když to dám bez nej tak to jede ok s ním to zamrzne |
žery
![]() |
|
![]() |