![]() |
|
Textová lišta o nasledujícím pořadu v obrazu ČTNa ČT začali vysílat na konci pořadů textovou lištu o následujícím pořadu.Protože si myslím, že to na veřejnoprávní tv nepatří, velmi mě to rozčílilo. Proto jsem napsal i do ČT ale nepřišla žádná odpověď. Myslím, že jediná možnost jak toto ukončit je aby každý komu to vadí bombardoval ČT nebo radu ČT a žádal o nápravu. Co si o tom myslíte? Vadí vám to.Přeji pěkný večer. |
Pavel H
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...Mě to třeba nevadí ale myslím si, že to není špatné.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...Je to informativní služba pro diváky někomu to vadí někomu ne. Mě to třeba nevadí, ale někoho to může rušit. Nikdy se nezavděčíš všem tak už to bejvá ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...Subjektivne si myslim,ze naprosta vetsina svobodnych obcanu je gramotna,v dobe EPG,TXT a dalsiho je to naprosty nesmysl,ale nevim,zda neni dalsi z duchaplnych narizeni EU,ci nutnou podminkou rizeni jakosti ISO 99 458,21. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra..Asi dostali doporučení od rady jak to mají dělat. |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...Další z nesmyslů ČT. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...Mě to nevadí! |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...me jenom trošku |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...Mám stejný názor jako slapet. Není to nic neobvyklého, i úctyhodné kanály takovou službu mají. Myslím si, jak jinak než subjektivně, že je mnoho občanů gramotných velmi chabě, ale pokud je odkážeme na vymoženosti elektronické virtuality, můžeme přestat vydávat noviny, mapy, jízdní řády, vůbec informační tiskoviny atd. a co se týká mnohých lidí,i knížky. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...Nevadí to, ale je trapné, že se text překrývá s logem HD... :-/Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...mat tvoje problemy :((Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...No, já si třeba hodně pořadů, které jsou převážně z archivu ČT a nejdou jinde sehnat než záznamem z ČT zálohuju na dvd a HD na mkv a mít na záznamu různé popisky v obraze mi docela vadí. Možná jsem divnej ale vadí. Navíc nikde není napsáno, že to nemůže být ještě horší a bude to třeba jak na TVP, kde mají reklamní banery přes půl obrazu klidně 1 minutu viset. |
Pavel H
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...To je pravda, při nahrávání to musí vadit, to mně nenapadlo, promiň. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...Dle meho nazoru to do dnesni technologie vubec nepatri, stejne jako vypalovani titulku do videa apod. Stiznosti adresujte na p.Otahala z CT, tam nezapadnou (pripadne mu zavolejte). |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...Tez jsem si vsiml, ale myslel jsem, ze uz to maji dlouho. Ja se totiz z CeTecek divam prevazne jen na CT24 a ctverku. Ale popravde, informacni licticka je opravdu analogovy prezitek! Pravda, ze pri nahravani to pusobi rusive. Dnes uz i TV program, co je k novinam, hodim rovnou do kose na papir....Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 266 |
![]() |
|
RE: Textová lišta o nasledujícím pořadu v obra...při nahrávání to je hnus,u jiných TV je to po každé reklamě,a to je 4x hnus,viz barandov,nova,prima,ale to jsou komerčky,ty si mohou třeba nablít na kameru,ale čt by se měla vyvarovat,veškerých rušivých momentů,nebo ať zruší koncese a potom si mohou třeba n.a.s.r.a.t. na kameru |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
Textová lišta o nasledujícím pořadu v obrazu ČTSamozrejme ze to je HNUS! Kdyz si pustim film ze zaznamu a v tom nejlepsim me tam zacnou upozornovat, ze na dalnici je bouracka..! |
maxi6
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
Je to hnus,V POŘADU TO NEMÁ CO DĚLAT,ať si to narvou do reklamy a budou se divit jak jim to dane firmy spočítají,ale divák-ten musí snést všechno,bombardovat !!! ;PNe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |