Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Externí disk 2,5=.

Chtěl bych 2,5 HDD, který se sám při nečinnosti odpojí. Uvádejí to u Verbatinu,Samsungu S2 a WD. Jinej jsem nenašel. Nevím ale jestli tato funkce pujde se sat. přijímačem. Mám Opticum 7300. A jestli nebude třeba po vypnutí HDD při jeho dalším použití vypnout a zapnout přijímač.

PS: S tímto přijímačem mě funguje Seagate feeagent 500gb.

Sony 42W650

broze
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Externí disk 2,5=.

On sa neodpoji len ide do standby.Malo by to tak fungovat ak si to nasiel pri tych typoch.Samsung mam odskusany po 5 min. je v klude ked ho box potrebuje ma budicek a maka..... R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

...to samé Transcend Anti-Shock

S herym do zlodějského nebe

dkdkdk
Registrace: 12/2006

externí HDD

Být Vámi, tak takovej nepožaduji .... naopak nejlépe bez vypínacích nesmyslů. Jakmile totiž ten disk vypne své plotny, tak STB s tím má potom potíže vůbec opět komunikovat. V horším případě zamrzne. (mám ten Samsung) Nyní jej používám pouze k PC ... jiné řešení není. :-/

Violista
Registrace: 7/2007

Potom je to problem tvojho stb,mozem povedat,ze mne to v pohode funguje bez problemov cez usb.Ak chcem timeshift zapnem vtedy toci, ak ho vypnem po 5 min. disk do stanby a bez problemov ci o hodinu alebo 3 dni zapne ak je treba.Tiez samsung seria S.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Externí disk 2,5=.

No nevím ... zkoušeno na 2 různých STB a problémy všude. Tomu druhému to tvalo přes 1 minutu než ten disk vůbec oživil a mohlo to pracovat. To je potom nepoužitelné - kor pro nahrávání. Většinou si to STB umí sami své USB ovládat a vypínat dle potřeby. Proto je lépe když disk hned na vše reaguje nežli nějaké Sleep režimy. Když to neumí STB si to plně sám ovládat, tak je lepší koupit větší Flash 16, 30G apod. a je po problému. ;)

Violista
Registrace: 7/2007

Violista, jsi opět mimo. Mohu potvrdit, Samsung S2 500GB no problem.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Externí disk 2,5=.

Dobrý dobrý,
jen ještě, pokud použiju normální 2,5 disk bez nějakého soft. vypínání, co udělá HDD, až vypnu normálně saťák. vypne se taky nebo pojede pořád. Zkoušel jsem Seagate a ten se vypnul, jenže někde v popisu bylo, že má funkci vypínání. tak nevím jestli toto byla ta funkce a normálně by běžel 24h.

Sony 42W650

broze
Registrace: 10/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra