![]() |
|
Rušení obrazu sat. signáluMám propojené 2 setoboxy do další TV v koaxiálu společně se Skylinkem, kde mám partnerbox Digi na scart kabel. Při sledování Digi vidím matně v obraze program ze Skylinku. Někde jsem vyčetl, že tomuto rušení by mohl pomoci galvanický článek. Poraďte mi prosím, zkušenosti s tím nemám.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Rušení obrazu sat. signáluDíky všem za rady. Pro někoho je to třeba prkotina, ale když se díváte na obraz, kde se děj odehrává v noci, tak je opravdu nemilé sledovat ještě navíc program ze Skylinku. Budu opravdu rád, když problém odstraním kvalitnějším scart kabelem. Dobrou noc přátelé R^Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Rušení obrazu sat. signáluNenapsal co má za TV, CRT snese dost a jde o to jak má na výstupu RF v UHF kanály do TV z koaxiálu, jinak plazmy a LCD TV mohou tzv. dohánět - dočítat signál a potom je hotovo a to dokážou i scartech. Řešení je HDMI kabel, když to je možné. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CESMám TV CRT.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Rušení obrazu sat. signáluPo scartu to máš v AV - to OK, to co máš zapojeno po koaxu, je důležité na výstupu z STB RF - UHF kanály přeladit např. : 31K další 46K, ... atd.. Dej pozor co ti za kanál jde např. z videa a na jakých kanálech jsou okolní vysílače - kanálově odladit. Potom jak píšou kolegové pozor na propoj. kabely a slučovače. Kdysi jsem to taky a úspěšně řešíl. PS: A co na všechno přepínatelný scart "pes". R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
tak si myslímže kdyby jsme se sešli u daného problému tak se shodnem,zde si autorův popis každý vyloží po svém a jsme VEPŘI. ale v rámci pravidel jsem pro ahoj všem slušným |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |