![]() |
|
Optibox Crypton a Astra3ADnes jsem bojoval s nastavením kompletu pro Skylink - Optibox Crypton ICE + Inverto BLACK Pro Monoblok LNB + Parabola 80cm.Příjmač jsem přednastavil na své parabole a bez problémů přijímal jak Astru 3A tak Astru 1. Po montáži paraboly a nasměrování dle http://www.dishpointer.com/ mám u Astry 1 signál 99% ale stále se mi nedaří chytit Astru 3 :( Nastavení pro Astru 3: LNB freq - 10600:9750 (zkoušeno i opačně) DiSEqC - Mini B (zkoušel jsem i ostatní možnosti) 22kHz - OFF LNB (asi napájení?) - ON LNB uchyceno za pravý držák (pohled za parabolou - ale zkoušeno i opačně) Parabola umístěna na Latitude: 49.3599°, Longitude: 17.3630° - čistá viditelnost.... Už jsem z toho celkem nešťastný a netuším kam hrábnout :( Díky za každou radu... |
reeprich
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Optibox Crypton a Astra3AMonoblock treba vediet ako nastavit, a nastavit správne prepínač diseq v prijmači, zrejme ti ide le jedna čast ktorá ti chcyce astru1 a asi tá časť ma chytať astru 3a, treba sa stým pohrať dish ponder ti ukáže družice kde sú ale, nastaviť si to už musíš sám. |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Optibox Crypton a Astra3ADiSEqc - miniA. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Optibox Crypton a Astra3APro Astru 3. |
sirda
![]() |
|
RE: Optibox Crypton a Astra3AHouby - tyto mašinky také montuji - nemá být DiseqMINI a, aleještě klikněte tlačítkem - musím být pouze A nebo B (pokud je monoblock černý nový Inverto - tak 23,5 je na A a 19,2 na B - jsou to blbci - že tam píšou mini A nebo mini B - ale toho si prostě nevšímejte.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Optibox Crypton a Astra3Aprostě v nastavení přepínače najít toto: DiSEqC A a nebo DiSEqC B, ty "mini" akorát matou!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
Dejfes mini A/B to maká taky a nic nemate, mám to vyzkoušené s podobnými přijímači Gosat 2020CRCI, Opticum 7500CW i se zcela jinými přijímači, např. Topfield apod. |
sirda
![]() |
|
![]() |