![]() |
|
Špatný nebo žádný signálZdravím, mám 75cm parabolu 3xLNB. Včera jsem koukal v poho,obvyklý stav úroveň/kvalita 78/98.Dnes od rána ani ťuk na žádné družici, občas to naskočilo,ale zase vypadlo.Vylezl jsem na střechu zkontrolovat stav.LNB nepatrně zasněžené,sníh jsem odstranil, přepínač a efka-vizuálně žádný problém.Asi od 16.15 hod zase jede vše.Počasí dnes vítr, sněžení (Vysočina,Jihlava)Nesněží zde poprvé a zatím vše šlo.Nyní už zase nic.Má někdo z této lokality dnes podobnou zkušenost ? |
lb59
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signálten údaj " stav úroveň/kvalita 78/98 " je nic říkající, co třeba napsat na čem |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signálMůže to být počasím - husté sněhem plné mračna (oči máš sněhem zaváté..... :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signálOdpoledne byla obleva tak třeba vlhkost v F-konektoru (Znojemsko) už se mi to taky stalo ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
Pro NetaceAstra 19E,(např.německé kanály) ale i na jiných družicích je to podobné... |
lb59
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signálto jsme se toho opět dozvěděly :-/jaký máš lnb, diseqc, stb, parabolu víme |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signálNo,jde mi především o to,kde může být chyba,když jsem za pět let byl asi 2x na střeše - jednou ometat sníh z paraboly a po druhé po vichřici parabolu nastavit, jinak šlo všechno O.K. a pokud tomu tak bylo pak nevím,jestli je v této chvíli důležitéjaké mám LNB,diseqc,stb, parabolu |
lb59
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signálVoda v f-konektoru, zlomenej koaxAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
@lb59Aby jsme ti to náhodou neokoukali. Všechno souvisí se vším jinak by se netace neptal. ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signál5r. bez servisu je pekné, ale nie je to perpetum mobile.Skontrolovať teraba nastavenie paraboly, funkčnosť LNB, F-iek, Diseqc prepínača ale problém môže byť v prijímači, zdroj, tuner... stačí na začiatok ? |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signálHořší a makačka je přijít na závadu než to montovat. Když i FTA, tak proměřit koax k DisegC přepínači a když OK, vyměnit Dis. přepínač, odzkoušet jiným SAT recevierem. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signálDíky vsem, půjdu udělat důkladnou kontrolu, pokud to počasí dovolí-je to k k vzteku teď před Vánoci... |
lb59
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signáljsem z telče.vítr mi hozhodil celou parabolu i s motorem.zatracena zima-kor na vysočině! |
bob1954
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
bob 1954Který montážník dotahoval matice ? FE parabola musí odolat silnému větru, výjma atom. výbuchu a podobně, o AL-duralové pochybuji a vítr dokáže deformovat. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Špatný nebo žádný signálaž se zima zeptá,co jsi dělal v létě?,dejte si parabolu na střechu :laughing: :laughing: :laughing: ,to je nejlepší místo R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |