![]() |
|
VU+ a Skylink ICE pokračováníUž pár měsíců provozuju kombinaci VU+ Duo - Scam 3.59 - Skylink ICE . Ve středu večer jsem zkusil naladit Penthouse HD ale ještě nebylo po 24h tak sem přijímač vypnul a šel spát. K přijímači jsem se dostal až dnes a koukám že jdou jen volné programy. Refresh karty NIC , restart Scamu NIC , vypnutí a zapnutí Scamu programy naběhli ale jakmile přepnu na Penthouse tak mám opět všude tmu a musím znovu vypnout a zapnout Scam . Zkusil sem image VTI 2.0 , 2.1 , 2.2 |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: VU+ a Skylink ICE pokračovánívykašli se na scam, lepší je oscam 0.94 ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: VU+ a Skylink ICE pokračováníScam používám protože se nemusí konfigurovat :8) |
snoop69
![]() |
|
RE: VU+ a Skylink ICE pokračováníoscam používám, protože na něm dobře běží au ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: VU+ a Skylink ICE pokračováníNo asi by bolo naozaj dobre vyskusat napriklad ten Oscam, bez toho tazko zistis kde je problem. Mne napriklad nedavno prisli zapisy az po tretej reautorizacii karty na druhy den. |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
RE: VU+ a Skylink ICE pokračováníurob tovarne nastavenie prijímaca. daj VTI 2.2 a pri prvotnom nastavení nedávaj ziadne obnovenie systému ak Ti to ponúka, ale iba zapnút prijimac.nedavaj instalovat ani predvolene stanice.vsetko ponastavuj ako potrebujes, siet a pod. nainstaluj scam + config scamu. potom postupne rucne nalad transpordery Skylink.zapisy na karte musis mat, ked pises, ze po vypnuti a zapnuti scamu programy nabehnu. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: VU+ a Skylink ICE pokračováníTo už sem zkoušel včera. Až dorazím domu tak mrknu na Oscam R^ |
snoop69
![]() |
|
netaceMuzes sem prosim hodit kompletni konfiguraky + binarku oscamu, co pouzivas? Nemuzu to na VU+ rozbehat :-( |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
![]() |