Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

koskom 7400hd

ahojte všichni mám takový problém s kartou skylink hd ice v sat. přístroji koscom 7400 hd všechno mi jede jenom discowery hd,bravo hd, history a penthouse hd se rozjedou a po chvilce se to sekne a nejede to dělají to jenom tyto pakety v canal digitalu.ještě bych se chtel zeptat jak chdí zápisy na kartu já tam mám jenom 20 pozic s datumama a nic konkrétního u czech linku je napsaný program a délka trvání může mi prosím Vás někdo poradit děkuji moc

žery
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: koskom 7400hd

a jakou mas verzi sw ?

maly mike
Registrace: 5/2006

mám ocean 109,16

žery

tak to dnes prezkousim,ale zatim jses jediny kdo ma takovou zavadu

maly mike

skylink karta funguje na techto programech bez vypadku,zkontroluj si jeste nastaveni paraboly.

maly mike

a maly mike

mně se to prostě rozjede a po chvilce zasekne a nejede dál ten obraz je jako když ho zmrazíš vypínačem nemohlo by to prosímtě ještě být tím slotem mám mascom irtedo/cryptoworss sw alfacryptem je to divné že to dělá jenom u těch canal digital paketů díky moc za ochotu já už jsem z toho úplně v háji nikde se k tomu nic nedovíš ani pořádného nic se nedá najít nastavení paraboly by mně být v pořádku dle dig. meřáku

žery

no a zkousels to jen ve ctecce? Ja to davam jen do ctecky ,naco dublovat s camem?

maly mike

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra