![]() |
|
Penthouse HD na Vantage prijimaci.Ja to mam stale kodovane. Ci cez den, tak aj v noci po 00.00 hod. Chcem sa spytat, ci to niekomu ide na Vantage HD, ak ano, na akom firmveri, pripadne ci v UNI, alebo na module. Diky.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.Este k tomu, skusal som kartu Cryptoworks aj ICE, okrem Penthouse komplet vsetky programy idu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.stále to nejde aj na iných prijímačoch, v čom je problém? |
fansatr
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.A co deaktivovat PIN na kartě. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.napsal jsem i na Skylink, aktivace ma byt pro moji kartu v poradku, mam ICE kartu v modulu cryptoworks, parabolu jsem vyladil ze ostatni HD programy uz jedou i za silneho deste ale tento kanal stale pise ze je kodovan. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.Taky jsem to testoval(panda+ice+modul irdeto). Naladěno v pohodě. Vše ok. Pak jsem přešel jinam a vrátil se "zakódováno". Tak jsem prošel opět pár kanálů a znovu zpět, zase vše ok. Ten program je nějakej divnej. Jednou jde, pak zase ne. Je to asi jako přerušovaná s..... |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.Vantage HD1100, FW:2.5201, karta Cryptoworks v interní čtečce, Penthouse HD OK :O |
pekl
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.FW 025201, karta CW (CZ region), MultiHD, UNI čtečka, HD8000 vše OKJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.ja to mám ako Jackal a tiež žiaden problém |
STAN33
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.Vantage 8000, FW 025201, skylink SK CW - vsetko 100% |
k111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.Vantage 025201 emu + cardreader multicashttp://www.edisk.sk/stahni/32910/Vantage_025201_emu___cardreader_multicas.rar_5.23MB.html R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.Pre tych, co im to ide: Nastavovali ste nieco v manazmente karty ? Napr. Disable maturity rating a podobne ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
Takyprvní den kodovaný signál.Po jedné reautorizaci se objevil zápis a jede to.Vantage 7100S Jepssen karta TT ve čtečce.Nic jsem neupravoval. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: Penthouse HD na Vantage prijimaci.LucaBrazza skús po polnoci kanál vyhodit a potom znova naskenovat,malo by to íst! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
@LucaBrazzaNic jsem nenastavoval, přes den jsem naladil a asi za 3 dny jsem to v noci vyzkoušel a jelo to.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
![]() |