Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Penthouse HD a neregistrovaná karta Ice

Neví někdo kde by mohl být problém ?Přijímač Technisat Digicorder HD S2,modul mascom easy s posledním softem,měl jsem kartu skylink cryptoworks - penthouse Hd chodil naprosto ok,teď jsem si ji vyměnil za Ice ,kvůli další kartě next,karta je zatím neregistrovaná,takže by na ní mělo jet vše 20 dní vše,ne ? všechny programy jdou mimo toho Penthouse,podotýkám že leo tv jde,poradí někdo ? Díky za reakce.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Penthouse HD a neregistrovaná karta Ice

Asi ze zeptam obracene. Je tu nekdo s prijimacem Technisat Digicorder HD S2 a kartou ICE komu tento kanal bezi?

izidor
Registrace: 3/2008

Najlepsia otazka by asi mala zniet. Je tu niekto, komu tento program na skylink kartach bezi?

matov3
Registrace: 11/2007

Ano běží mi, na Ice i CW.

Jardysek
Registrace: 3/2010

T0:Jardysek

A na jakém přijímači ?

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Uz som to pisal nizsie, mne nejde na Vantage, skusal som aj neregistrovanu ICE, na ktorej ide vsetko ostatne.
Zaujimave, niektorym to ide, inym nejde.
Mohla by event. redakcia oslovit Skylink,problem ma zrejme vela ludi.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Mám tiež ešte neregistrovanú kartu Irdeto HD(beží 20 denné promo)a Penthose HD mi nejde,asi treba registrovať kartu.

pato 1
Registrace: 5/2007

Anubis:

Topfield 7700HSCI

Jardysek
Registrace: 3/2010

Program Penthouse HD není v režimu GlobalFree 20dní :(

petrpupa
Registrace: 9/2008

Penthouse

Technisat s2x, bezi ok, karta ice, hd plus a hbo hd.

mber
Registrace: 11/2007

Optibox Koala HD

Mám optibox koala, soft. verzi 1.08.44 kartu skylink v jednom slotu a cslink kartu s modulem irdeto v druhém slotu. Stalo se mi, že když jsem přehrál soft na novější verzi 1.08.52 vůbec mi nedetekovala karta v samostatném slotu(horním) kde mám skylink. Myslel jsem si nějakej špatnej dotek, znova jsem kartu povytáhnul, a zasunul zpět ale nic. Karty jsem teda vyměnil mezi sebou a skylinková karta v modulu (dole)jela ok, ale nešla zas karta cslinková nahoře,přehrál jsem tedy soft. verzi opět na starsí 1.08.44 a jelo to zas ok.teď vyšla nejnovější verze 1.08.65 a situace se opět opakovala. Zas mi horní slot nedetekoval ani jednu kartu, ale po přehraní na starší verzi 1.08.44 opět vše ok. zvlaštní...... a ještě jedna technická. na lcd led tv Sharp se mi zobrazoval čas a teď po přehraní verze na novější a zpět na starší se čas na tv záhadně ztratil a prostě ne a ne naskočit i když v tv v menu je vše nastaveno tak že se má čas nornálně zobrazovat, jestli to má nějakou spojitost nevím, ale zaboha to nejde zobrazit. :) ;)

fuxjosef
Registrace: 10/2008

dobrovolne sa priznavam globo S1 ide, karta cw .

satan
Registrace: 1/2006

Penthouse HD

Mám Topfield 7700 Hsci. předplacenej balíček Multi HD, první den to nešlo, tak jsem jim napsal a večer už to šlo i všechny osatní HD bez problému.

rafa
Registrace: 2/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra