Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

optibox koala

Mám optibox koala, soft. verzi 1.08.44 kartu skylink v jednom slotu a cslink kartu s modulem irdeto v druhém slotu. Stalo se mi, že když jsem přehrál soft na novější verzi 1.08.52 vůbec mi nedetekovala karta v samostatném slotu(horním) kde mám skylink. Myslel jsem si nějakej špatnej dotek, znova jsem kartu povytáhnul, a zasunul zpět ale nic. Karty jsem teda vyměnil mezi sebou a skylinková karta v modulu (dole)jela ok, ale nešla zas karta cslinková nahoře,přehrál jsem tedy soft. verzi opět na starsí 1.08.44 a jelo to zas ok.teď vyšla nejnovější verze 1.08.65 a situace se opět opakovala. Zas mi horní slot nedetekoval ani jednu kartu, ale po přehraní na starší verzi 1.08.44 opět vše ok. zvlaštní...... a ještě jedna technická. na lcd led tv Sharp se mi zobrazoval čas a teď po přehraní verze na novější a zpět na starší se čas na tv záhadně ztratil a prostě ne a ne naskočit i když v tv v menu je vše nastaveno tak že se má čas nornálně zobrazovat, jestli to má nějakou spojitost nevím, ale zaboha to nejde zobrazit. :) ;)

fuxjosef
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: optibox koala

1.08.52 tutoverzi mám nainstalovanou, máš pravdu že nedetekuje, musíš tam mět plugin mcas a karta pojede

FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+

calvero
Registrace: 1/2010

RE: optibox koala

tak jsem vyzkoušel v1.08.65. neumí kartu ani přes mcas, vrátil jsem se k 1.08.52
1.08.65 má dle octagonu 1008 http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=151294&page=3
nové funkce při hledání programů zelené tlačítko atd.
1.08.52 má funkci Multi-Picture pomocí modrého tlačítka více stanic najednou a pomocí červen ého voliš 9 nebo 12

FORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+

calvero
Registrace: 1/2010

satdigitalne.cz

nechápu lidi co si koupí auto na jadrový pohon a pak hledají benzínku kde čepujou H2O
www.satdigitalne.cz sekce HD-BOX snad ......

showboy
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra