Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

počítač

Dobrý den, vím že tento dotaz sem nepatří, ale nechce se mi registrovat v pc foru, možná se tady najde ochotnej machr přes pc ; když kliknu v mailu na odkaz , tak se mi neotevře, dřív to šlo, musím to zkopírovat a růčo vložit do vyhledavače. Kde může být zakopanej pes , kam šáhnout aby to zase makalo. Je zajímavý že to blbne jen v pošt.klientovy ,mám mozillu , všude jinde mi to chodí. Předem díky za odpověď.

lázeňák
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: počítač

a funguje kdyz kliknes na odkaz pravim tlacitkem -otevrit odkaz v prohlizeci?

*beda*
Registrace: 1/2006

právě že taky ne...

lázeňák
Registrace: 7/2010

a nemas zapli zpravy jako zobrazit v prostem textu?

*beda*

nastavenie

Prejdi nastavenia poštového klienta. (neuviedol si čo používaš) Vyzerá to ako bezpečnostná poistka. Nie je totiž bezpečné otvárať odkazy v e-mailoch. Firefox máš najnovší?

Richard21
Registrace: 9/2009

v mailu akoze v Outlooku?!

mas asi novsi Outlook resp. dodatocnu ochranu...
Outlook starsi tusim 2003 mal taky update a novsi to uz ma by-default ze ze bezp. dovodov neotvara automaticky URL - tusim dava preden "blocked:" ale da sa to dat naspat...
Ake ked su to zpravy v plain textu ako pise beda tak ti URL-text neberie ako zivy link.
K

krikri
Registrace: 3/2010

pan pise ,ze ma mozillu --z toho jsem usoudil/thunderbird/ --docela me to zajimalo jak se to da takle sprasit-- a jediny co me napada tak je stourani se about:config --tak naprava -- 1.nouzovy rezim-reset/about:config //mevim jestli to trojka umi// 2.pohrat si s aboutem http://www.czilla.cz/podpora/predvolby-about-config.php 3.reinstal TB /asi nej pro usera

*beda*

podla mna myslel ze Moz je browser

a e-mail ani nevie co ale teraz sa dozvie ze je to v MS Win integrovany Outlook Express prinajlepsom Outlook z MS Office... ;)
K

krikri
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra