Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ariva @Link 200-je tu někdo kdo se zkušeností???

Zajimá mne jak čte karty Skylink nebo cslink,nahráváni HD,a přístup na disk z PC a naopak(přes LAN)a rychlost.
Dík

tucnakk
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva @Link 200-je tu někdo kdo se zkušeno...

vyprni se na to. za ty prachy mas poradnyho tucnaka s enigmou. dyt jen to prepinani kanalu co je videt na youtube je tak tragicky, ze to je az hanebny

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

to je taky tucnak a mne enigma moc teda nenadchla(mam klon db800).

tucnakk

Skylink kartu irdeto mi to četlo bez problému. Nahrávání HD na disk ok měl jsem na to připojený 2Tb disk samozřejmě s externím napájením a bez problému. Přes lan jde jen sdílet kartu a teď v novém firmwaru přehrávat webové radia. Avšak tento přijímač nemám rád a to z důvodu, že po 4-té reklamaci kvůli náhlému vypadávání signálu nemám nárok na vrácení peněz pač je to jednou tuner, jednou deska, jednou čtečka a přitom mi přijde , že na to v servisu někde v Polsku ani nešáhli. Takže jsem koupil Topfield SBI 2050, který je o 2tis dražší a vyplatilo se to teď se akorát snažím tu arivu vrátit.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

pokud nejsi spokojenej s klonem dreamboxu tak se z tohodle asi po.....

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

killors

trvej na vrácení, těch reklamací už bylo dost i na různé závady. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Bublajs!Proc hned tak ostre?Sem normalni uzivatel satelitu a mam kartu se skylink s placenym HD.A enigma me proste neuchvatila.Chapu nekoho kdo prijima tisice kanalu ze je to pro nej prehledny .Ja jich mam sotva tricet a vic ani nepotrebuju. :)) :))

tucnakk

tak si kup technisat. to je prijimac pro lamy. na to nepotrebujes tucnaky.
a uzivatel satelitu nejsi. nebo snad pouzivas satelit na prani pradla nebo si s nim varis kafe ???

bublajs

Tak ten se mne zamlouva,ale nedovede to co od nec chci.A na co pouzivas satelit ty?Sedis u nej a kazdou minutu si prepinas kanaly-a ses spokojenej ze mas DM.Ja myslel ze tu je diskuze a ne samej jesitnej dreaboxak.

tucnakk

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra