Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Nokia 9800S

lze ještě někde nechat opravit Nokia 9800S-neboť z ničeho nic jsem jí dal Reinstall vypnul a po zapnuti se ukáže na displey Test,pak 9800 a potom NA 2.0 a tím to končí.Nezobrazi se mě ani menu na Tv-zkuste poradit co s ní,popř. servis kde?? díky

papay
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Než začneš opravovat, zkus RESET

Odpojit přístroj od sítě vytáhnutím síťového kabelu.
Stisknout tlačítko "Stand-by" na předním panelu, držet a současně zapojit síťový kabel.
Uvolnit tlačítko "Stand-by", jakmile se na displeji objeví "----".
Stlačit pravé tlačítko na předním panelu a držet, k tomu stisknout prostřední tlačítko.
Na displeji se krátce objeví nápis "CUST" a poté rotující nápis "PULL THE CORD".
Vytáhnout a opět zastrčit síťový kabel

Hujer
Registrace: 4/2004

re :

Tento přístroj se jistě do případné opravy dát vyplatí !Ale bude to jak píše Hujer

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

To:Hujer

dík za radu,pokud zmačknu Stand-by a držím a zapoj.síťový kabel,uvolním tlačítko Stand-by naběhne --:-- ale rada stlačit pravé tlač.na predním panelu a držet a ještě zmáčknout prostrední tlač. tak po uvolněni se nezobraz "CUST" ale zase 9800 a nasledně NA 2.0 popřípadě se pri delším nechání zapoj prístroj v síti ukáže na displey hláška "p.p.p.p" tak nějak to vypadá na displey-je jěště nějaká rada ?? díky za zprávu

papay

RE: Nokia 9800S

To tlačítko stand-by musíš držet tak dlouho, dokud nenaběhnou ty "----" a pak teprve pustit.

Hujer

To:Hujer

prosim Tě dělám to jak radíš,tj že držím Stand-by zapoj síť.šňůru udělá se "----" ale po pak když pustím tlač. Stand-by tak stejně se ukáže "--:--" no a nebo mám držet déle (nevím jak dlouho až se znova ukáže toto "----" já nevím) odpověz diky

papay

Mám ten stroj a někdy mi restaruje, jen na nějakých tp. Jednou ho dám určitě opravit, je to stará dobrá špička. :)))

Incomplete
Registrace: 3/2006

To:Incomplete

ahoj určitě jsi četl moje dotazy,Ty bys nevěděl "jak na problém" ??!!

papay

Ještě jednou si pořádně přečti tak jak to popsal shora Hujer a podle toho postupu to musí jít.

stapa
Registrace: 9/2006

bohužel dělám to jak píše Hujer-marná snaha

papay

http://www.cip.com.au/sat/files/9800tips.pdf

stapa
Registrace: 9/2006

Nokia 9800S-dík-už to jde

díky za radu-dělal jsem to jak psal Hujer,ale pak mě napadla spásná myšlenka vložit nebo jsem tam neměl vložen CA modul a pak to šlo jak po "másle" takže to Hujer nemohl vědět ale kdyby napsal CA modul musi být VLOŽEN tak jsem nedělal tolik "přispěvků" ale i tak díky Vám všem !!!!!!!! R^ R^ R^

papay

pocuj a mas origos fw

teraz neviem ci je to 9800S alebo 9600, nechce sa mi to ist vyhrabat, ale viem ze tam byval iny image - alternativny FirmWare -- mas origos alebo ten MediaMaster.
Tento prijimac prezyvali aj d-Box ze?!
K

krikri
Registrace: 3/2010

Nokia MM 9600S - z něj byl hardwarově odvozen legendární D-box pro ně byl vyvinut alternativní software DVB-2000.
MM 9800s měl jen oficiální podporu.

Hujer

N 9600S

Nokia 9600S mám, pokud někdo umí odstranit ty restarty ,tak jsem ochoten slušně zaplatit. Byl bych rád i za nahrání DVB 2000 , firmware mám asi 3,11 , ale už mi to tři roky trčí ve skříni, jen kuli těm restartům.Jinak hlavně restartuje při skenování družic. Na zavedení dvb 2000 je třeba nějaký loader přes konektor na desce. Jinak někdo tu kdysi psal že ty restarty dělá CA modul, jenže mě to dělá i bez , při fta příjmu. Stačí přepnut na jiný kanál a do deseti vteřin restart. :fuming: :fuming:

Incomplete
Registrace: 3/2006

Myslím, že DVB2000 ty restarty odstraní. Jinak 9600 má CI slot, CA modul nemá, ten má D-box.

Hujer

ja mam 9600S s DVB2000

ten DVB2000 som tam dal asi pred 10 rokmi ale asi ani keby ma zabijes si nepamatam presny postup... ALE nebolo to nejak hrozne zlozite - na webe je cely postup, teraz sa mi to nechce hladat.
Ja si myslim ze tie restarty su kvoli prehrievaniu resp. zdroju. Ja tam mam pridany maly ventilatorik. Bez toho to mne pre zmenu zamrzalo...
K

krikri

9600S modul akoze ma

len ho tam treba dorobit - vyrezat otvor atd. ..
K

krikri

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra