![]() |
|
HD Přijímače podporaZdravím. Plánuji koupit HD satelit - výběr jsem zůžil na Topfield 2050 a Vantage 1100.Jde mi hlavně: 1.nahrávání a snadné úpravy (převod) nahrávek 2.dobrou podporu (aktualizace firmware) 3.spolupráce s novou kartou Skylink 4.možnost emu Ještě jsem uvažoval o Openbox 9900, ale skoro v žádném obchodě jej nemají a recenzí není mnoho. Prosím o doporučení a zkušenosti. |
kolumb
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: HD Přijímače podporaMěl jsem Vantage 1100,mě osobně se obraz nelíbyl a špatná SW podpora. |
Robo39
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE:HD Príjmače podporakolumb,HD satelit nikde nekúpiš,nepredávaju,ale ak chceš HD príjmač tak pozri sa na Edision argus vip.Nemá chybu.A nie je drahý. |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: HD Přijímače podporaTen Edision argus vip jsem měl a u něj výpadky zuku přes HDMI,tak jse ho vrátil,jinak obraz supr. |
Robo39
![]() |
|
RE: HD Přijímače podporaaj edison mini ma dve citacky dobru podporu karty zvlada bez problemov a je lacnenejsi ako vip s upravou nahravok nemam skusenosti ale pozri na ABfore tam riesia |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
re:vili 1Ja zrovna mám jeden aj druhý a mini som radšej ani nespomenul pretože by som ho už nechcel ani zadarmo!!Oproti VIP má Mini tolko nevýhod ,že sa mi to ani nechce písat.Spomeniem len jeden mám USB na VIP mi ide nahrat program a na mini nejde. |
Trnava
![]() |
|
RE: HD Přijímače podporamně teda mini nahrává na USB uplně normálně |
milda1967
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
re:milda1967Bud rád máš o jednu starost menej.Mám ho asi dva týždne a len tak náhodou som skusil nahrat sledovaný program na USB a nejde.Skúšal som napriamo REC aj cez Edivision.Meral som rychlost zobrazuje 37MBits/s.Pri pokuse nahrat sa zobrazí USB space too low to action!Dám USB do EA vip a tam je všetko OK. |
Trnava
![]() |
|
trnavaoco je horsi mini oproti vip ked vynechame nahravanie jaho nepouzivam |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
re:vili 1Mini je dobrý Vip je dokonalý,čo ti mám napísat mám ích doma a porovnaval som tak viem o čom píšem.Lepšie je raz vidiet ako stokrát počut.Prečo asi je mini lacnejší?na niečom musel výrobca ušetrit.A to všetko má VIP |
Trnava
![]() |
|
RE: HD Přijímače podporaMěl jsem Vantage 1100,mě osobně se obraz nelíbyl a špatná SW podpora.Registrován: 06/2008, Autor: uživatel Robo39 Toto bolo ako vtip ?????? Podpora je oproti iným prijímačom dobrá / kto má vydané toľko FW ako Vantage??? / a obraz ma Vantage jeden z najlepších. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: HD Přijímače podporaSúhlasím s Milanom, prijímače Vantage HD sú výborné a hlavne maximálne spoľahlivé, môžem s kľudným svedomím odporučiť! R^ |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: HD Přijímače podporaTo už má lepší obraz Ferguson HF8900HD. |
Robo39
![]() |
|
![]() |