![]() |
|
=sleduj v klidu= = konec sat.prodejců?Co si to zase vymysleli? "sledujvklidu" zákazníkovi vymodeluje a nabídne to správné řešení z pohodlí teplého domova, spedice PPL mu ho druhý den dopraví až ke dveřím, poté firma "odborný servis" Tomáše Bujnocha z Gitalu komplet nechá nainstalovat a Skylink PI-sys Irdeto silicon secure to rovnou zákazníkovi na dálku naladí, setřídí a pošle obálku na TV obrazovku s poděkováním. Tomu se říká konec prodejců satelitní techniky v Čechách! Rv Rv :)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: =sleduj v klidu= = konec sat.prodejců?Díval sem se, žádná nabídka.Ty přijímače jsou asi neprodejné, proto to asi nějaký filuta vymyslel.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: =sleduj v klidu= = konec sat.prodejců?no tak jsem se proklikal na konec dobrá cena Rv |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
Jak dlouho to bude fungovat?Podívejte se kdo za tím stojí a bude vám jasno. Udělat si takový dispečink a předat objednávky zavedeným montážníkům za bakšiš, to určitě služby nezlepší. Chtěl bych znát dopředu ceny, za které budou tyto "služby" poskytovány. To se asi dozvíte až z účtu. Chudáci zákazníci. |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: =sleduj v klidu= = konec sat.prodejců?To, že zákazníci půjdou po ceně je jasný!!! Já samozřejně odmítám montáž satelitu, který si zákaznik koupí jinde. Nebo ano, ale za slušný peníz. Pokud souhlasí. Ve vlastním kamemmém obchodě nás jenom elektřina stojí 150000,-Kč za rok pojistky 25000,-Kč. To se přece nedá provádět montáž za 200,- korun. Zatím to ale jde. Rozhodně nebudou podporovat nějaký "odborný servis" když máme sevis vlastní. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
Bol to dobrý nápadmyslím, že predá hromadu šitu.Škoda, že to nenapadlo niekoho z Vás serióznych predajcov. Ale myslím je hromada iných možností ako si ho nepustiť do regiónu, len to chce pohnúť hlavou. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Dagy2Ano šunty jsem myslel,a přesně jak to píšeš.Přece se blíží vánoce že?To se prodá i nemožné a jak se pročistí sklady.Někteří občané koupí i sebevětší kravinu hlavně že je za "pár" :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
Dobrý nápadJe to dobrý nápad a o žádné šunty se nejedná.Topfield SBI 2050 není šunt.Stesky nad tím ,že dostane někdo dobrý nápad nejsou na místě.Je to chyba vás prodejců,že jste na to nepříšli sami,tak to nepomlouvejte. |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE:Dobrý nápaduž je to tu dávno já bych to spíše pojmenoval jako podařenou kopii.http://www.allconfig.cz/ |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: =sleduj v klidu= = konec sat.prodejců?Pěkně drahé :o)))A ta možnost výběru přijímačůůůů .o)))) Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: =sleduj v klidu= = konec sat.prodejců?Další podvodníci. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: =sleduj v klidu= = konec sat.prodejců?Celou věc zastřešuje firma isat. Několikrát jsem od nich zboží odebíral a nikdy žádný problém.Příjímače jsou ze sortimentu, který prodávají, tak nevím proč by tam měli mít nějaké jiné. Můj názor je, že svou úlohu splní jako jakékoli jiné. Topfield osobně moc nemusim. Amiko jsem několikrat instaloval a problem žádný. Úrověň podobná jako Ariva apod. Ceny berte tak, že jsou pro koncové zákazníky. Proto jsou si myslím ceny normální. |
Squere
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
![]() |