![]() |
|
hledám právníkaprijdu zmrzlý domů vlezu do vany, vylezu jdu pro FLASHku gatě nikde slyším pračku:bomb:,fuming: :dead:kolik dostanu za vraždu? dík za každou radu a hlavně co s tou FLASH ???? :scared: :bomb: :fuming: :dead: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: hledám právníkano já myslím že´s domů chodit vůbec neměl a měl sis to dát "až do němoty", ... zbytečně zasíráš fórum :-/ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
2:milanmdík ale jseš mimo, bohužel jsem pracoval a dám si až teď a do němoty nemusím , chtěl jsem trochu pobavit a jestli tě to nasralo tak veliánský soráč! |
tonek
![]() |
|
RE: hledám právníka:))) :))) :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: hledám právníkano mě určo ne ;), ale psal jsi, že "děkuješ za každou radu", ... tak jsem Ti ji dal :razz: |
milanm
![]() |
|
LucaBrazzaDÍK ty jeden škodolibníku :)) |
tonek
![]() |
|
RE: hledám právníkaNo u tej flashky mas dve moznosti : Bud pojde, alebo nepojde. Ja som si pre istotu kupil gumenu a vodotesnu.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: hledám právníkajeste k flashce ... kup si snurku a nos ji na krku |
milanm
![]() |
|
RE: hledám právníkaleži na topení(ta flash !)a zkusím až zitra |
tonek
![]() |
|
RE: hledám právníkaZa vraždu dostaneš 8-15 nebo vyjímečný trest. Kolik chceš za tuto hova.dinu? :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: hledám právníkadoživotí Rvale až od zajtra ať můžu skusit tu Flash |
tonek
![]() |
|
Flaska =r=umuDo posledneho plachania flashky by som pouzil destilku a bez avivaze. Miesto vrazdy je bezpecnejsie pouzit recyklaciu, aj zeleni ta pochvalia.Howgh! :8) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
autor by mel vyhledat veterinareprotoze je pravdepodobne v.lDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: hledám právníkaNo, já jsem vypranou flasku rozebral, omyl mýdlovou vodou,oplách čistou vodou usušil přes noc krásně vyschla přejel vyřazeným zubním kartáčkem a mám ji dodnes.A funguje a prala se 2x.Od té doby si raději 2x kontroluji kapsy.Flešce zdar. |
JirkaKa
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: hledám právníkaDej ji do mikrovlnky na 20 minut a k tomu 5 vajíček-osvědčený recept to pomůže :lookaround: |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE: hledám právníkahoši díky všem za reakce,nejblíže pravdě byl jako vždy bublajs, jak ty to děláš? Jirkovi dík extra za naději i pobaveni (double wash to každy neumí) :))) |
tonek
![]() |
|
hledám právníkaTady se teda píší fakt unikátnosti ... Hele, dej si flašku tvrdého, vožer se, pak se posss a hlavně tu nepiš nesmysly. :razz: Flash v pračce Wirlpool vypranou v Perwollu ti tu fakt řešit nebudem ... :))) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
![]() |