Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

UK channels FREESAT down

Dobre rano . Zdravim vsetkych priaznivcov sat. TV.
Pred tyzdnom som si zakupil Freesat card from SKY. Bola mi zaslana rekordne rychlo (za 4 dni...) Tesil so sa z nej dalsie styri dni a dnes rano okolo 1.oo v noci mi vypadla - prestala dekodovat a nechce sa nojako rozbehnut. Bez problemov slapala v CCcam 2.2.1 a rovnako aj v Scam 3.59... z nicoho nic pocas prepinania kanalov vypadla. Nechachal som ju do rana zapnutu na CHANNEL 5 a emulator Scam 3.59, no ani rano nebola nabehnuta... VEDEL BY NIEKTO PORADIT? Vopred velmi pekne dakujem....

radosatsk
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

zapisy

Mozes si precitat v dreame zapisy do kedy mas?Ak si dobre pamatam,tak zapisy na NDS karty chodia na viac ako mesiac...Urcite by som skusil CCcam na aktualizaciu...Niekedy nabehne do pol hodiny,niekedy aj 2 hodiny.Stale to je ale nic oproti Newcs,ten aj za noc dokaze kartu aktualizovat len z polovice...

mercedes77
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

zapisy

Posobim ako amater (aj som :-) ) ale mozes mi prosim Ta napisat, kde v DM8000 si mozem precitat zapisy na kartu? Neviem, kde presne to mam hladat... Pises, ze treba dat aktualizovat cez CCcam... Cez ktoru verziu.. mam 2.2.1 A inak mercedes77 dakujem za namahu a cas.

radosatsk
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra