![]() |
|
Dream 800 seZdravímrozhodl jsem se pro změnu příjmače ale rád bych věděl jak to funguje s větrákem. Zda je nějak automatický nebo lze někde v menu enigma 2 navolit? No a další věc jaký je rozdíl v hlubokém spánku dreamu a klasickým vypnutím? díky |
frank1
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
rozdielje asi v tom, ze sa nanovo bootuje co trva cca 20 sek.vetracik ide stale, aj ked sa vypne v menu (hovorim o klone, original to ma mozno inak), ale mne to vyhovuje, pocut aj tak nie je a aspon sa vela nehreje... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Dream 800 seTakže mínus je jen že delší dobu startuje, ale zase má v tomto hlubokém spánku minimální spotřebu proudu a asi nebude schopen streamovat, že. |
frank1
![]() |
|
RE: Dream 800 seMne teda by z větráku jeblo, jsem na hučení choulostivej.Mám DM 800 orig, pod televizí v regále _ otevřený regál, mám ho až na samém kraji a nehřeje se, ani s interním HD. Pokud ale bych ho přemístil doprostřed regálu, jeho teplota znatelně stoupne. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: Dream 800 sedotaz byl na Dreambox 800 SE vy se tu bavíte o Dreamboxu 800.800 nemá větráček ani z výroby ale pokud se dobastlí tak jede a i se mi např.ve standby vypíná Ovšem DM 800SE,DM 500HD nebo např. VU+ už mají větráčky z výroby a jdou sw regulovat , přidat zvyšit otáčky nebo vypnout ve standby atd.. Dreambox v hlubokém spánku má malou spotřebu ale je vlastně "mrtvý" takže s ním v tomto stavu nejde nic dělat |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Dream 800 sejak poznám že u 800se je třeba zapnout chladič? Nezadrhává se a ani kryt se vůbec nehřeje. Po nainstalování enigma2 jsem nijak nezasahoval do nastavení chlazení a ani nevím kde to v menu hledat. Někdo to tam najdu a mrknu co tam vlastně je nastaveno. |
frank1
![]() |
|
![]() |