Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Prezident nepodpísal zákon o rozhlase a televízii

http://www.webnoviny.sk/slovensko/prezident-nepodpisal-zakon-o-rozhlase-/268782-clanok.html

A je to tu. :)))

PeterHumax
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

to lubomir63

Presne tak.keď otec doniesol sat.komplet a montovali sme-už pribohol tajomník a 1 posl. Myslim že nepochopili o čo sa jedná prišli na 5. deň aj z OV.
tentp DDR-je tiež stranik?Každí sio plati dane???Ale tí spravby aj na tom sa nahrabu.Ja by som sa velmi hanbil ak by som volil Fica a kom,-

sused
Registrace: 2/2009

Billysk,DDR

Mate pravdu hosi staci si pozriet
smertv.sk
a tam sa jasne poukazuje na tlacovkach co Pani KLAMARKA ta mrzka hnusna smiesna fuuuj Radicova doraba,GP xcu mat svojho uz maju aj namestnikov vybratych,preco ked si tak veria nezostane tajna volba preto lebo vydieraju svojich poslancov ,ktori nemozu slobodne volit,HANBA tomuto ZLEPENCU ,ked vidim v telke tu staru ohrdnutu Dievku radicovu musim utekat zvracat,ved pockajte od noveho roka ake bude zdrazovanie,vsade prepustaju a Hlavne ze SaS si dosadila svojich ludi ,darcov do vysokych miest ,keby to Fico zrobil jak ho tito skorumpovani Pravicovi Novinari likviduju a tu ,nic sa nedeje ved novinari su pravisovi sluhovia...Hanba aj FIGELovi ,ako daostal byt a teraz keby sa nato neprislo ,ze da na charitu nic neda ju.nec jeden,skaredy

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

RE: Prezident nepodpísal zákon o rozhlase a te...

Jasne ze to neda na chartu. Uz sa vyjadril ze da ale este nevie kedy. Normalne si rok-dva pocka az sa na to zabudne, alebo si najde niekoho komu to akoze verejne pred mediami da a v skutocnosti to bude clovek co mu za ten byt zaplati, za to ze to nikomu nepovie mu to da za polovicu a Figel na tom stejne niekolko krat zarobi oproti tomu co to stalo, alebo ten niekto bude len na papieri majitel, ale byvat tam bude Figelova rodina!

Billysk
Registrace: 4/2006

2wwwe a spol.

vidim ze bolsevizmus sa ide oslavovat aj na strankach o satelitoch, pekne, ale je mi na grcanie ked niekto napise ako bajecne fico vladol, to ze ste mali pocit ze vladne krasne este neznamena ze vladol dobre. Staci sa pozriet na kauzy a vyhodene miliardy ktore dohodil svojim. Keby na SK nebola korupcia na najvyssich miestach, mali by sme rast HDP na urovni ciny, +-10% bez ohladu na krizu. To je holy fakt, tak neviem preco tu niekto vyzdvihuje do neba zlodejsku bandu co tu rozkradala SK cele 4 roky. A zastavat sa meciara ze on predsa nic, to fico vladol, ale kto mu prisluhoval 4 roky , a kto este kto davnejsie vyrobil na SK hladove doliny ked rozdal podniky za korunu este v 90-tych rokoch???
Niekto tu ma slabu pamat a pamata si len to co sa mu chce. To ze fico mal o x miliard eur viac ako minula vlada nestaci ako dokaz ze vsetko prehajdakal??? Ved nie je jedina organizacia ktory by skoncila aspon s vyrovnanym rozpoctom. A kto tie straty zaplati? My, ale nie preto ze vladne pravica, ale preto ze na dlh sa zit neda.
Takze pani, menej demagogie a vsimajte si to co tu skutocne fico dovyvadzal, to ze sa na STV a inych SK staniciach prezentovala 4 roky jeho vlada ako zazracna vlada, je dokaz toho ze mal STV pod palcom, ze nebol schopny sa posadit za jeden stol s opoziciou, blabotal cele roky o socialnom state a vidime vysledok. Ostatne stanice mal takisto kupene, stacilo dat jaaty vyhrat par tendrov a uz skakali ako fico piskal. A to si myslite ze fico nemal dosadenych vsade svojich ludi? Mal a vsade, stacila jedina kvalifikacia, vediet kradnut....

yooo
Registrace: 11/2007

posielam vám návod ako sa vyjadrovať slušne.
Vážení sateliťáci
Už niekoľkokrát ste boli upozornení na to, že veľa z vás používa vulgárne výrazy pri komunikácii s kolegami . Preto vás dôrazne vyzývame, aby ste si od dnešného dňa dali pozor na to , ako sa vyjadrujete a preto vám ponúkame niekoľko fráz,ktoré nahradia tie vami používané.

Skúste povedať: nie som si istý či to spravím.
Namiesto výrazu - jebem na to...
Skúste povedať: tak ja dnes zostanem v práci dlhšie...
Namiesto výrazu - a kedy to mám (nevhodné slovo) stihnúť?
Skúste povedať: naozaj ?
Namiesto výrazu robíš si zo mňa (nevhodné slovo) ?
Skúste povedať takto to asi nepôjde
Namiesto výrazu - je to na (nevhodné slovo).
Skúste povedať: s tým ti nepomôžem
Namiesto výrazu jebem na teba ty (nevhodné slovo)
Skúste povedať : dnes sa mi akosi nedarí
Namiesto výrazu - skurvená robota.
Skúste povedať - vedúcemu jebe
Namiesto výrazu - väčšieho (nevhodné slovo)a som nevidel.
Skúste povedať : prosím odíďte...
Namiesto výrazu - ťahaj do piče.
A tých ,čo prichádzajú do priameho kontaktu so zákazníkmi , chcem upozorniť , že slovné spojenie ,kadejaké pičoviny nie je práve najvhodnejší spôsob na popis nášho sortimentu.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

RE: yoo a banda spol.

Veď to, že si to všímame až veľmi dobre a neopijú nás rožkom ako tých prvovoličov a naivných mladých ľudí čo zhíčkala SDKU a oklamala SaS. Čo bolo prvé, čo táto súčasná banda spravila ako prvé v roku 1998, keď sa dostali k moci? Áno 2 roky nič len „Čierna kniha“. A čo za osem rokov zistili? Na posmech! Lexa na Bahamách z 12 alebo 14 obvinených bodov nič!!!!!!!!!!!!!!!! Prišiel sám na lietadle, dal sa zatknúť a teraz sa smeje, smeje a smeje z blbcov. Tých by som teraz dal za mreže, čo za osem rokov mu dokázali. Mečiarovi na Zelený štvrtok vtrhli s výbušninou kukláči do Elektri, banda špinavá. Toto tu môže niekto obhajovať ešte? Hanbaaa!!! Svine kapitalistycké...

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

Suhlasim , dokonalo povedane !

migrena
Registrace: 9/2010

RE: yooo

Za Fica sa aspoň ja osobne nemusím hanbiť, že som mu dal hlas. Len je smutné, že tu niekto ešte aj verejne obhajuje túto bandu. Choď na námestie a tam to obhajuj verejne a nahlas a objednaj si hneď aj sanitku. A čo je najhoršie, že už aj ty čo mu nedali hlas sa zbadali a otvorili sa im oči. Počkajte po Novom roku to ešte len príde... Rv Rv

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR

DDR

Mozno mas s tou sanitkou pravdu, ale keby si poznal pravdu zmenil by si nazor. Vseobecne plati cim vacsi politik-vagabund tym ma viac percent vo volbach. Ludia su spokojni, ked su oklamani a okradanuti (inac si neviem vysvetlit vysledky doterajsich demokratickych volieb). Aspon tak to vidim ja. Inac volim stabilne len KDH, aj ked aj tam je dost karieristov (kruzkujem podla seba). Mrzi ma, ze sa to tu zvrhlo na politiku.

ahe56
Registrace: 10/2007

RE:Prezident nepodpísal zákon o rozhlase a te...

Sprava dna:sudruh Nižnansky odchadza pracovať do TV SMER na Sumračnu 27,na starosti bude mať všetky Hranolove(Ficove)tlačovky.

stamar
Registrace: 9/2007

@stamar

a ja som zas pocul ze sulik po pade koalicie ide robit maskota pre bordely.. staci len rolák natiahnut cez uši a koko* jak vyšitý :laughing: :laughing:

Fogovic
Registrace: 8/2010

mna zaujima co ta ktora vlada urobila: od 1998-2006 vidim rozvoj SR, vstup do EU, Nato, priprava na prechod na EU. Prilev investicii, reformy , znizovanie nezamestnanosti,...
Od 2006-2010: zacalo to milionarskou danou, hladanim triedneho nepriatela, ked sa nenasiel, dobre posluzili aj madari. Vyhrazal sa firmam znarodnenim, bankam zdanenim, schodok rozpoctu je katastrofalny, zaplatime to vsetci, bol by som rad keby si to zaplatili ficovi stupenci,...Fico nasluboval tolko toho, ze keby mal splnit aspon 1/100, musel by zit 1000 rokov. Pekne sa vozime po dialnici do Kosic v plnom profile od tohtorocneho juna, ze? Ekonomika isla samospadom, nezamestnanost rapidne narastla, aj ked nemusela, ale zase bolsevici si s tym po svojom poradili a mame 100.000 bytocne nezamestnanych. Korupcia narastla do enormnych rozmerov (netvrdim ze dovtedy nebola), ale uz po roku vladnutia ficobandy bolo jasne preco nemal v programe boj s korupciou, lebo bol jej neoddelitelnou sucastou.
Ci dnes nejaky sulik nieco povie, alebo nie, je jedno, dolezite je ze napisal danovu reformu pred par rokmi a dodnes sa na nej stavia. Toto su pre mna vysledky, nie kecat na mitingoch a slubovat somariny.
Tato vlada urobila 100x viac za pol roka ako fico za 4 roky. Uz len to zverejnovanie zmluv pred spravoplatnenim je krok ktory fico nemoze prezit, lebo si z rozpoctu 4 roky robil bankomat pre svojich kamaratov a znamych.

yooo
Registrace: 11/2007

Tak to máš veru pravdu, za pol roka stihli toho až až nič. Aha sorry, až sa skoro rozpadli. Čo ich asi teraz zadržalo po kope? Pred tým to bola Ďurajova šnúrka od gatí. Hmm.., pekné divadlo okolo PKO. Však primátor Bratislavy je nominant KDH a Lipšic tam robí spasiteľa. Heh, koméééééédia jak hovado... Čo ty ešte všetko postíhajú, len aby mali na to dosť času. Ozaj vonku majú byť túto zimu extrémne mrazy a vraj za to môže Fico. Ale je zaujímavé, že aj cez to všetko keď je ľuďom taká zima Ficovi rastú a rastú tie preferencie. No na Bo.ha nerozumiem už tomu vôbec....

DDR

DDR-

toto neni politicka tribuna !!!! pro mne si sfanatizovany osel :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

WADER
Registrace: 12/2009

Tu ropuchu co presiel buldozer, pardon pani premierku, ked vidim na obrazovke, "chce se mi blejt doktore. A nemam ani tusku." ;P Ak tuto vladu niekto uznava, je totalne pribrzdeny. A to sa vonku riadne smyka. Preberte sa.

arthur

Tupí ficovoliči

Každá iná vláda je vždy lepšia, ako tá Ficova bolševická... :))) :)))

VU+ Duo2

Karol
Registrace: 4/2005

chváliť sa volením Fica,Dzurindu, alebo Mečiara , tak to svedčí o oddanosti aj tomu najväčšiemu zlodejovi a ešte to niekde vypisovať, to môže len truľo,pardón.

ronyfun
Registrace: 2/2008

Ze FICO prehajdakal peniaze? Ste si nevsimli ze bola svetova kriza a on radsej ludom nebral, nie ako tato banda co hned po nastupe berie dochodcom, mamickam, nam vsetkych cez zvysenie dani ... Mam pokracovat? To sa dobre vylepsuje rozpocet, ked sa to taha od nas. FICO od nas nic netahal naopak pocas krizy este niektorym mamickam pridaval. Bol tu 4 roky a tato banda tu predtym bola 8 a co dokazala? SDKU nekradne co? Byt Dzurindovemu bratovi, same kauzy ohladom financovania a podobne! Ze nie su dialnice? A kto za to moze? Kto po kazdom nastupe zastavil ich stavanie? Koho ma stale zaujimat nejake PKO? Ved je to ruina, hanbit by sa zan mali a nie ho branit! Radicova pri comkolvek len hrozi ze odide. Toto je vladnutie, ze pri kazdom probleme chce zutekat? Pri volbach sa readovala, potom sa doradovala a potom sa zase radovala. Vtedy sa krasne ukazala aka je to krava! KEd nebol plyn zistili sme ako 8 rokov vladlo SDKU. Ved nam predali nase zasoby plynu sukromnikom a nemali sme nic - NASE strategicke zasoby!!! Museli sme ich prosikat aby nam ich dali. Fico vybavil a napojil plynovod na aj na Finsku vetvu a uz sa nam to nemoze stat, uz nie sme sebestacny! Skoro zme kvoli Dzurindovi umrzli! Ze kradnu? Kradol Slota to ano, ale nie Fico a ak ano, tak Dzurinda toho ukradol ovela viac. SDKU predtym tvrdila ze nedokaze Fico splnit podmienky prijatia eura a zvladol to sprehladom, tak isto ako hranice. Vsetko co robil slo akosi hladko, tato banda vsetko co robi to je skor tazky porod, ktory vzdy zaplatime my. V BA nechapu co to je ked chcel Dzurinda zrusit minimlanu mzdu (este k tomu dojde uvidite)! V BA take problemy neriesia, ale na vychode budu potom musiet robit ludia za 50€ mesacne? A to nei som z vychodu ani nemam maly plat. V minulosti SDKU len ohovaralo stat, boli proti jeho zalozeniu, toto su fakty! Im na stete nikdy nezalezalo, len na tom ako co najviac predat svojim rodinam za co najmenej penazi. Pamatate si vsetci Kanika ako sa skeril ludom do oci? To malo byt vladnutie pre ludi? SDKU pri kazdej vlade len dviha a dviha. Dviha DPH (v cechach si udrzali potraviny este par rokov nizko), dvihali spotrebnu dan na benzin, atd. FICO krotil benzinky, krotil plynarne a neskrachovali kvoli tomu. Stale mali obrovske zisky, cize zvysovat chceli len tak aby mali viac! Dzurinda vsetko odklepol, o co ho niekot poziadal a za nic - prelety a co za to? Nic. Zrusenie viz dokazal az FICO, podmienky vstupu do EU - cesi este v den vstupy vyjednali 10x viac ako my.

Billysk

@Billysk

a ešte si mal doplniť: a žili šťastne pokiaľ nepomreli. Amen

lubomir63
Registrace: 6/2006

moj ty boze..... to su nazory.....

2admin: toto je za obdobie od zmeny adminov prva tema, ktora sa akoze NAOZAJ zvrhla a nebola ustrazena zasluzi si demonstrativne zmazanie a BAN pre vacsinu spamerov

co uz ma len toto so satelitnym prijmom?

emkac
Registrace: 8/2008

By si sa čudoval, ale práve toto má aj so satelitným príjmom veľmi veľa spoločného aj keď si to takto priamo bežný človek až tak neuvedomuje. Dotýka sa to naozaj všetkého. Napr. od Nového roku z 19% na 20% DPH, zlúčenie verejnoprávnych médií... Sa uvedomte už konečne. Som pyšný, že som volil Fica!!!!!!!!!!!!!!

DDR

RE: ronyfun

To je môj názor. Tvoj je ten, koho si volil ty a je to tvoja vec. Sa hanbíš tu povedať? Tak sa nestaraj do druhých, keď si nevieš ani vyjadriť svoj názor poriadne. Na takýchto primitívnych havkáčov akurát tak z visoka ser.iem... :laughing:

DDR

vraj pyšný :)))

ronyfun
Registrace: 2/2008

@emkac

a ty si ako týmto svojim príspevkom obohatil naše satelitno - politické uvedomenie ? Čudovanie sa a navádzanie admina na zlé = Čistý spam !§! Rv

lubomir63
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra