![]() |
|
Notebook naladit DVB-TProsim o radu mam notebook zn. Toshiba A665 12E zo zabudovanym DVB-T tunerom k nemu pripojenu izbovu antenku na prijem DVB-T a neviem, nadaju sa mi naladit ziadne TV kanaly, neviete mi prosim poradit ako mam posupovat alebo aky prislusny software treba stiahnut. Mam DVB dream ale zial pri scenovani mi nic nenajde. Dakujem vam za pomoc inak byvam v TN casti Kubra tak neviem ci sa tu da vobec nieco chytit. |
Dobko30
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
Dobko30 je srandista.Neví jestli má signál, ale diví se, že nemůže naladit.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Notebook naladit DVB-Tnež budeš stahovat software, tak si napřed stahni k sobě TV signál :laughing: a to neuděláš tím drbátkem kterému se říká "izbová anténka" ;P |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
Dobko30 je srandistaNo mě by zase zajímal ten notebook se zabudovaným tunerem ... To i existuje zabudované v Notebooku? :))) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
violistagoogle neznáš? to musíš všude zaplevelovat fora? |
davidkriz
![]() |
|
RE: Notebook naladit DVB-TSkús pozrieť totohttp://dvbt.towercom.sk/aktuality.php?article=144 mal by to byť 69K - Velká Javorina, výkon 50KW, skús len meniť polohu antény v izbe. Ja bývam v MT, priamo vidím vysielač Krížava - výkon 20KW a nikde inde nechytím dvb-t len pri okne....nič moc uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
limcekto není "nič moc", to je zcela přirozené... na takový nesmysl se něco pokoušet chytit může jen někdo dosti naivní. |
davidkriz
![]() |
|
RE: Notebook naladit DVB-Tnavíc v TN to může chytat z vysílače Nad oborou, Javorina je dál, který má před nosem. Ale holt na špunty do uší nebo různé hejblátka na kterých je nápis "DVB-T anténa" to hrát nebude. |
davidkriz
![]() |
|
violistaTo jsi teda neznalec já mám notebook Asus a dokonce 2 roky starý a v něm tv tuner a u nás u Brna asi 25 km daleko není problém na tzv drbátko chytit digitál.Mám u něj anténu co byla u noťasu a funguje docela v pohodě občas kostka ale to je tou anténkou a tak se kukám spíš na tv pokud je čas. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
davidkrizzhrnul si to aj za mna,na izbové a podobné nezmysly DVB-T signál Rv , iba ak by som bol pri vysielačí, jednoznačne externá anténa.... R^uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Notebook naladit DVB-Ton není neznalec, on je violista :laughing: |
davidkriz
![]() |
|
Notebook naladit DVB-TTak ale pro PC tunery mám 2 různé a umím je provozovat včetně instalace uvnitř i venku. Krmivo jsem jim také dokázal pro ně zřídit. :razz: Jak vidíš, jiný violista to neumí. :) David: Googla znám ale nepoužívám jej ... stačí mi většinou Seznamový vyhledávač. O tom tuneru tam stejně nic nepíší jak a na co je uvnitř napojen, v jakém slotu atd. Takže opět vím nula. |
Violista
![]() |
|
violistapoužívat Seznam, který jede na Mrkvosofťáckém Bing-u, to je fakt výhra :laughing: |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizOn ti ale musel něco zlého udělat .... :) |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
bryketaon mně? vůbec :D takový "neschopenko" nemůže mně nic udělat :laughing: spíš sobě dělá... ostudu. Sebepoškozování... se ho snažím od jeho samotného uchránit, aby ze sebe stále veřejně nedělal bl-bce, ale asi to bude mít vrozené :zombie: |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizJo slušně řečeno. :)))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
bryketaTo nic, to je psychická nemoc ... kdepak, nikdo mu ničím neublížil. Nějak se nám chlapec rozšoupnul, přitom nedávno si tu žádal sám osobně u admina o blokaci. :))) |
Violista
![]() |
|
Violistato říká ten pravý :D v tvém věku a projevy máš jak děcko... to asi nebude psychická nemoc, to bude spíš zaostalost :laughing: |
davidkriz
![]() |
|
![]() |