Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

ZNOVU FREESAT UK

Zdravim dnes druhy krat. Hladam niekoho kto pomoze.....
Pred tyzdnom som si zakupil Freesat card from SKY. Prisla v poriadku. Po styroch dnoch - dnes rano okolo 1.oo v noci mi vypadla - prestala dekodovat a nechce sa rozbehnut. Bez problemov slapala v CCcam 2.2.1 a rovnako aj v Scam 3.59... z nicoho nic pocas prepinania kanalov vypadla. Nechachal som ju do rana zapnutu na CHANNEL 5 a emulator Scam 3.59, no ani rano nebola nabehnuta... VEDEL BY NIEKTO PORADIT? Vopred velmi pekne dakujem....

radosatsk
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ZNOVU FREESAT UK

tie zapisy, ci su este aktualne, si uz pozrel?
to za teba nikto neurobi

losparabo
Registrace: 2/2007

Zapisy

zapisy sa snazim vycitat z CCcam info 1.3 modulu no je tam len ze je to karta NDS a ze je neznama...pritom ked tam dam kartu SKY link tak ju vidim pekne podla jednotlivych stanic......

radosatsk

Zkusil bych to nechat přes noc, možná trochu dýl, běžet na Sky One a hlavně, na CCcam 2.1.3. Verze 2.1.4. nefunguje, 2.2.1 jsem nezkoušel, tak nevím... Někdy stačí nechat to přes noc, někdy se to musí nechat třeba do dalšího odpoledne. Jestli to ani pak nenaběhne, tak máš problém :)

Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56 Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E

Fantomas
Registrace: 1/2005

zapis na sky UK

Ahoj dakujem za radu... skusim to cez ten CCcam 213. Ale preco na SKY ONE, ked to nie je v ponuke FREESAT? Asi si myslel SKY 3 - to mi este vcera bezalo..... Fakt to nechapem...ta karta je nova a bola aktivovana v Anglicku...bezala 4 dni... dufam, ze to nabehne...

radosatsk

https://www.parabola.cz/forum/topic-56208/
citujem:
"Funguje to úplně bez problémů. Já osobně používám mgcamd s newcs, který to přečte, ale na doporučení z nějakýho fóra mám instrukce ga a c0 blokovaný. A i když ua by to mělo přijímat, tak nepřijímá, takže se karta neupdatuje. Ale když potřebuju cca jednou za měsíc a půl update, tak tam dám cccam 2.1.3 a je to bez problémů, i když to většinou trvá přes noc..."
Autor: uživatel Fantomas

losparabo

niekde som cital ze to ide aj cez newcs, ale veeeeelmi pomaly, zevraj max. 1/2 kanalov za celu noc
asi sa ucia od nasich :-)

losparabo

ktore NewCS?

Chcem sa spytat , ze ktore NewCS ? lebo je tu moznost dat len NewCS CAM a to bud .65 alebo 1.66 alebo 1.67 vsetko bin. Alebo potom ako sucast CAMU-u CCcam 2.1.3/NewCS 1.67 - tento posledny mam ako moznost volby medzi uz nainstalovanymi emulatormi.

radosatsk

Zatial nic

Nechal som do rana kartu v CCcam 2.1.3 a nic... ziadne zapisy neprisli.... detekuje len ze je to NDS karta a stale pribudaju ked to nechavam zapnute v CCcam info v ENTITLEMENTS nejake "handled" skusim ju cez den nechat v CCcam 2.1.3 / NewCS 1.67

radosatsk

FREESAT

Na vanoce mi tuto kartu privezou, chci ji taky strcit do db8000 , dej vedet , prosim , jak to dopadne. Dik

VU+ DUO 4K SE BT , DB8000 ( 33,0 E - 27,5 W )

Jaran
Registrace: 1/2006

Zatial nic

Hmmm skoda, myslel som, ze to nejako poriesim cez toto forum....ale zatial vobec nic..... ak by niekto vedel pomoct....prosiiiiiim tak...

radosatsk

zkus sehnat v okoli nekoho s originalnim prijimacem (sky digibox) a vyzkouset update u neho, pokud se nepovede ani v nem, bude problem s kartou

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Proč na Sky One? Není sice v nabídce, ale je tam feed se zápisama. Ale trvá to fakt dlouho. Jinak to, že na tomhle transpondéru chodí zápisy, jsem si přečetl na nějakým fóru a teď nedavno jsem to vyzkoušel a funguje to.

NewCS by prej mělo fungovat, ale mně teda nefunguje. Jinak jestli jsi to měl na CCcam 2.1.3/NewCS, tak to je jasný, že to nechodí, protože čtečka tady byl NewCS a ne CCcam. Musíš to nechat jen v čistým CCcam 2.1.3 a ta karta musí být v interní čtečce. A radši se ujisti, že ji ten CCcam vidí. Pak to nech přes noc na Sky One a mělo by to naskočit. Ale fakt to trvá dlouho, někdy to musím nechat přes noc a ještě přes den, než přijdu z práce. Tak uvidíš.

Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56 Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E

Fantomas
Registrace: 1/2005

Fantomas dakujem

Velmi pekne dakujem....za radu aj ochotu...ked pridem z prace domov, tak to skusim podla Tvojej rady.....dufjme ze vsetko bude v poriadku......

radosatsk

vdaka vsetkym PROBLEM JE VYRIESENY

TAKZE KONECNE SOM PROBLEM VYRIESIL...... A MYSLIM ZE CELKOM KONFORTNE.... NECHAL SOM V DM8000 ZAPNUTY CCcamd 2.1.3 A DAL SOM NA SKY3... SAMOZREJME NIC, TAK AKO POSLEDNE DVA DNI...... NASRALO MA TO, TAK SOM ZOBRAL MOBIL A ZAVOLAL SOM NA ZAKAZNICKU LINKU SKY UK..... PO PIATICH MINUTACH PREPAJANIA SOM BOL PREPOJENY KU KOMPETENTNEJ PANEJ A S MOJOU STRASNOU ANGLICTINOU SOM JEJ VYSVETLIL ZE POTRBUJEM REAKTIVACIU FREESAT KARTY, CISLO KTOREJ SOM JEJ NADIKTOVAL....ANGLICKU ADRESU SOM SI VYMYSLEL.... SKY BOX CISLO KTOREHO CHCELA SOM POVEDAL, ZE NEMAM, ALE ZE MOJ PRIJIMAC JE LEPSI....PO SPROSTOSTIACH CO SA MA PYTALA, SOM JEJ ZNOVU VYSVETLIL CO OD NEJ CHCEM A ESTE POCAS NASHO ROZHOVORU MI NABEHLA KOMPLETNA PONUKA FREESAT.... PODAKOVAL SOM JEJ...ESTE SME ZASRANDOVALI NA UCET MOJEJ ANGLICTINY, ZAZELALI SI PEKNE VIANOCE A VYBAVENE... ZAPISY DOSLI DO 14.02. 2011 DAKUJEM VSETKYM, KTORI MI MALI SNAHU UPRIMNE POMOCT.... VSETKYM POKOJNE VIANOCE ZELAM

radosatsk

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra