![]() |
|
Propojovací kábel ? :Chtěl bych poprosit o radu jak vyřešit chybějící USB v televizoru. Zda existuje nějaký kábel, redukce HDMI a USB, aby bylo možno pak přes HDMI v televizoru přehrát nahrávky z USB flesch. Za radu děkuji. |
EMILIE
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: Propojovací kábel ? :ked tam nemas usb port tak nic neprehras....Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Propojovací kábel ? :tomu TV nechába len "správna dierka" ale aj "črevá". |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Propojovací kábel ? :presne tak.K tomu TV treba pripojit nejaku "krabicku" s USB portom a HDMI vystupom. Napr. s tymto mam velmi dobre skusenosti: http://www.prestigio.com/news/new-products/nettop-Emporio-ION-330 |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
RE: Propojovací kábel ? :jo někdo si to představuje jak Hurvínek válku :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Propojovací kábel ? :Ano, další krabice je třeba a protože jde většinou lidem jen a pouze o přehrávání DivX z USB, je nejlevnějším řešení něco jako SENCOR SDB-1014T, který je za 500 a je připojen jen scartem, vzhledem ke kvalitě aviček je to šumák :)))) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: Propojovací kábel ? :to EMILIE:...ja by som potreboval nejakú reukciu zo zásuvky 230V na napájenie LCD monitora cez USB v prehrávači pripojenom do PC cez LAN a router na ktorom mám SATA harddisky s možnosťou pripojenia USB 1 aj 2 a 3, ale momentálne pripojené cez eSATA. Na to všetko by som rá použil 3,5mm jack, ktorý mi ostal, 60 žilový kábel a SCART. Všetko by som chcel galvanicky oddeliť, ochrániť pred prepätím a energeticky zálohovať cez SCHUKO konektor do ktorého by som dal francúzsku zásuvkovú vidlicu. Toto všetko by sa malo aktivovať po zabezpečení automobilu na parkovicku bezdrôtovým DO v systéme 433MHz s plávajúcim kódom. Samozrejme by som chcel, aby mi cez GSM modul prišla SMS-ka do mobilu, aby som bol o všetkom informovaný. Rád by som to stihol do vianoc. Poradí mi niekto?! ...chcel by som totiž sledovať na PC LCD monitore tú turbínu v elektrárni ako sa točí... :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
brgasom sa davno tak nezasmial, dakujem, hned mam lepsiu naladu :))) |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Propojovací kábel ? :Toto je ta správná redukce. ;)https://www.bordergatewayprotocol.net/jon/humor/images/EthernetKiller.jpg/EthernetKiller.jpg |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
propojeníUž se na toto téma tady přeci kdosi nedávno ptal ... Stačilo by projet diskuze v historii ;) Jinak si kup obyč STB s USB a máš hned po starosti. S PVR můžeš dokonce i nahrávat. ;) Dodatečně tam USB asi těžko dostaneš. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
visper:laughing: jo, to je vážně Killer :))) R^ |
Violista
![]() |
|
Violistaškoda že ty nemáš ethernetovou zásuvku, mohl sis to tam strčit a byl by od tebe pokoj :scared: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
davidkrizŠpatná zpráva, že jo ... :laughing: |
Violista
![]() |
|
![]() |