Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jak na pin kód - karta SkyLink / ARIVA 200 HD

Dobrý den všem.
Mám na Vás prozbu. Vlastním přijímač ARIVA 200 HD a dekodovací kartu TaT. Objednal jsem si MULTI HD a jako vánočoční dárek jsem dostal jejich Komplet na 1 měs.
Mám problém s Penthouse HD a s ost. Pořád mi to hlásí zakódováno. Dozvěděl jsem se že pro sledování je třeba zadat pin kod karty a to je 0000 jenže mě žádné okno pro zadání tohoto kodu nevyskočí.
Tak se ptám, zda se dá nějak ten pin kod vypnout nebo co s tím. Mám ještě Openbox X-820 ,ale ten moc nepoužívám.
Děkuji za odpovědi a rady.

skyi
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak na pin kód - karta SkyLink / ARIVA 200...

maturity rating prepnut na disablem alebo plus 18 pozri to vnastaveni karty

vili1
Registrace: 6/2008

:O Ty jo,to tam taky je?! Pokusím se a v tom Openboxu by ten pin kod vypnout nešel?! Zrovna nejsem doma, abych to vyzkoušel... No jsem na to zvědav jak to vyřeším :(

skyi

maturity rating

na co to vlastne sluzi?tie roky atd...

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

aby tvoje maloleté

deti nemohli pozerať niektoré kanály.
Ale zablokovať môžeš takto aj Novu a Primu, tam tiež chodia veci ktoré môžu narušiť výchovu detí (Televízne noviny, Talentmánia a pod.)

Dagy2
Registrace: 11/2010

Penthouse

No, když to jde dětem tak snadno zablokovat, tak proč vysílají jenom od půlnoci do rána ? :razz:

PeVy
Registrace: 2/2006

PeVy

Protože si to tak rada pro rozhlasové a televizní vysílání přeje. ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

protože 99% rodičů neví že něco takového jde na přijímači nastavit.

lala
Registrace: 1/2006

a co nestaci rodic.zamok?ci to maturity rating
nejak zakoduje ked pojde nieco nad 18?alebo ako

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Vypnout to asi nepujde, na mim to tedy nejde. Jedna aktualizace modulu pro dekodování tomu brání.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Pokud se neukazuje okno pro zadání PIN bude ještě někde jiná chyba v nastavení přijímače. Vypadá to, že program není vůbec přístupný.

zdrk15
Registrace: 5/2008

:( tak to je super takže to nepůjde. Nechápu co to ten skylink udělal :fuming:
Takže nikdo řešení nevidíte jak na to?!

skyi

@skyi

kua skylink nic neudelal .. kup si licencovany modul CW, vypni MR a mozes lestit bambus..

Fogovic
Registrace: 8/2010

Ale až po registraci ne v promo modu po vložení karty! :)))

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Modul mám jen přijít na to kde a jak to vypnout :-/
Tak Vám pěkně děkuji.

skyi

Zkust napsat 2001 bez okna.

marie2
Registrace: 10/2007

@marie2

Zkusím to :-/ ale moc nadějí tomu nedávám. Nebo to máš vyzkoušené? A funguje to? Určitě napíšu jak jsem dopadl.

skyi

@skyi

kua to je tak zlozote rozkliknut modul, v menu vybrat smard card managment potom modify maturity rating, a disable MR.
Postup plati pre vsetky CI moduly CW od fy. SCM, pre mascom-y je postup podobny..

BTW: doma ješ sám, alebo Ta niekto musi krmit ??

Fogovic

Fogovic

"BTW: doma ješ sám, alebo Ta niekto musi krmit ??"

mas potrebu urazat? ... ak ano, kludne napis, a poriesim to

nie kazdy je v ramci sat tak zdatny, aby vedel vsetko, to co pre teba je elementarny zaklad pre ineho moze byt ultra zlozite ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

V Openboxu X820 s firmwarem 5.04 Menu - Conditional access - Card Reader - Authorizations - zadat heslo ( nevim jestli sem ho někdy měnil ale pustilo mě to po zadání 0000 ) je volba Maturity Rating 0-15 . Mám nastaveno 1 a nejde mi uložit 0

snoop69

@alfasex

...na vysvetlenie vlastnosti su tu predajcovia, takze v prvom rade mal kontaktovat svojho predajcu, nie riesit to na parabole bez adekvatnych udajov o svojom vybaveni na ktorom to skusa.. to je poprve a za druhe je to, ze ked sa budu riesit po forach problemy budu mas sancu taky vydriduchovia ako tito tu: http://sledujvklidu.cz/

A co sa tyka tej druhej veci tak ja som lavy vo fyzike, takze sa ani nepokúšam štiepiť jadro ( maximalne tak to v marhuli) a ani neotravujem s tym na ziadnom fore ..

nech sa dari aj Tebe, ahoj ;)

Fogovic

@marie

Já mám Skylink a když bych chtěla na nepřístupné programy ,tak mě to hodí zadej kod a napíši to 2001,okno žádné a jsem tam,ale že by tam dávali něco pro mě to ne.Kdyby tam dávali něco srandovního třeba jako Bavorské kožené kalhoty,ale hekačka fůj.

marie2
Registrace: 10/2007

To zas Skylink (nebo CANALDIGITAAL?) vymyslel "anomálii" - jestli to je pravda s tím zámkem karty. Vždyť u Leo TV a Daring!TV (0.00-6.00) nic takového není.

Standa2
Registrace: 5/2005

Fogovic

neviem, co je to za novu modu v ramci sat techniky, ze niektori jedinci odkazuju ludi na predajcov (a to nie v pripade ak by slo o reklamaciu daneho tovaru)

ak by sa postupovalo tak ako si napisal, tak kludne zatvorme diskusiu, zatvorme vsetky specializovane fora, nie je dovod, kazdy nech ide za svojim predajcom, respektive nech klikne na oficialnu stranku vyrobcu ... nemyslis, ze trosku ti ta koncepcia odkazovat niekoho na predajcu plava na vode?

ono vies, vacsina ludi (vzdy sa par jedincov provokaterov najde) prichadza na parabola.cz za radou, a nie za emotivno-citovym rozpolozenim urciteho uzivatela, ktory im sice na jednej strane poradi, no na druhej strane ich urazi ...
keby pridem k tebe na opravu niecoho, podakujem sa ti a v tej sekunde ti jednu strelim ?... ochota & hlupost zaroven, to si predviedol v prispevku kde si mu poradil

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex

alfasex

Ale Fogovič má pravdu. Na parabole je 90 % dealerov. Nakúpili a za každú cenu to musia predať a tak to vychvaľujú , až niekoho ku kúpe ukecajú. Potom ,keď nastanú problémy ,hľadajú pomoc na parabole.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

alfasex

je to tak, sami prodejci odkazují na parabola.cz , kde se mohou kdykoliv zeptat na daný problém a přijde jim fundovaná odpověď, ale to si prodejci či dealeři opravdu spletli stránky, nechť si založí vlastní web o sat. podpoře (podat zboží umí každý idiot)

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra