Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Jak na pin kód - karta SkyLink / ARIVA 200 HD

Dobrý den všem.
Mám na Vás prozbu. Vlastním přijímač ARIVA 200 HD a dekodovací kartu TaT. Objednal jsem si MULTI HD a jako vánočoční dárek jsem dostal jejich Komplet na 1 měs.
Mám problém s Penthouse HD a s ost. Pořád mi to hlásí zakódováno. Dozvěděl jsem se že pro sledování je třeba zadat pin kod karty a to je 0000 jenže mě žádné okno pro zadání tohoto kodu nevyskočí.
Tak se ptám, zda se dá nějak ten pin kod vypnout nebo co s tím. Mám ještě Openbox X-820 ,ale ten moc nepoužívám.
Děkuji za odpovědi a rady.

skyi
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

alfasex

Mluvíš mně z duše. Bylo na čase to takhle napsat. Jen škoda, že pokud jsem to jinde napsal já, tak mně kolega utřel. Snad nesetře tebe?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@alfasex

tak potom zjavne nechapes funkciu diskusneho fora .. Diskusia je vymena nazorov, cize delime sa so svojimi postrehmi, zaujimavostami, zaujimavymi funkciami sat prijimacov atd atd. Lenze prevazna vacsina sat.for sa zmenila na somr fora, alebo propagacne fora dovozcov sat. techniky kam ich priamo odkazuju predajcovia pristrojov v pripade problemov.
ale spat k problemu:

1, zakladatel threadu sa hral s kartou a zapol si maturity rating sam, pretoze default je na kazdej karte vypnuty !! penthouse HD ako jediny so skylink erotickych kanalov vysiela info o vekovom obmedzeni ( by ste neverili ale trebars aj take CT vysiela tuto informaciu pri filmoch pred 22.00 nevhodnych pre deti do 15 rokov), pretoze holandska legislativa je ovela tvrdsia ako ta ceska alebo slovenska.

2, kedze sa mu nedostalo relevantnej odpovede do 5 minut ako ocakaval zacal kydat na skylink ze si take nieco dovoli vysielat

3, ked sa prevalilo ze je vlastne lavy co sa tyka nejakeho nastavenia v satelite vyuzil klasicky tak - zdekoval sa ..

4, vysledok je ze opat sa koli tupcovi vedie stupidna debata, pretoze staci citat navod, pripadne zagooglit.

mne to zabralo 10 sekund ( http://www.google.sk/search?q=maturiti+ratting+na+karte&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sk:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=sk&client=firefox-a&hs=dpN&rls=org.mozilla:sk%3Aofficial&source=hp&q=maturity+ratting+na+karte&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=b6c7148ee0b752d)

Fogovic
Registrace: 8/2010

RE: Jak na pin kód - karta SkyLink / ARIVA 200...

mne to aj po tých krokoch čo si napísal nejde.

fansatr

oneeeee and Babui

priatelia

netvrdim, ze medzi uzivatelmi sa nenajdu dealers, respektive montaznici, predajcovia ...
netvrdim, ze niekto (dealer, predajca) z uzivatelov nema snahu presadzovat ten svoj vyrobok, no potom su tu predovsetkym dealers Arriva 200 a DreamBox ... a mozno sem tam sa objavi Vantage a TopField ... priatelia, vazne, si nemyslim, ze niekto bude dokolecka dokola omielat napriklad Arrivu 200, a to aj v pripade ak by ten primac bol zly ci uz po hw alebo sw stranke, inak povedane toho maskovaneho dealera by tu x-ludi zozralo, s dodatkom co to pise za hluposti

v pripade predaja Babui: vies ja nerobim sat techniku, mam vystudovane uplne nieco ine, ale v podstate mi chces povedat, ze ten predajca za tych 20 min (a to som aj prehnal) dokaze naucit zakaznika pracovat s pristrojom tak, ze zakaznik nema potrebu sa dalej na nieco spytat? ... alebo mi chces povedat, ze seriozny predajca pri predaji nic nepovie a odkaze na web parabola.cz? (inak good pre server, aspon stupa rating:-P)
ja napriklad mam najblizsieho predajcu (ktoreho inak po sume co mi zahlasil za montaz paraboly (1500Sk) neako nemusim, urobil som si to radsej sam) cca 20km, a to mi ako chces povedat, ze ak mam problem, tak sa mam zakazdym trepat k danemu cloveku s otazkou "How to" ?

vies po pravnej stranke (oh tu som doma) zodpovednost predajcu po prevzati vyrobku je len vo funkcnosti daneho pristroja, na nicom inom... tak to chodi a chodi to vo vsetkom...

v podstate viem pochopit vas nazor, ale... a to sa uz budem venovat panu F ...a tam najdete blizsiu odpoved "vo co go" v mojom videni prispevkov

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Fogovic

ale ja samozrejme chapem funkciu diskusneho fora, myslis ze som spadol vcera vecer zo zamrznutej ceresne? ... mozno ano, ale to je nepodstatne... podstata spociva v niecom uplne inom

V.F. "doma ješ sám, alebo Ta niekto musi krmit ??" -- ak mas potrebu urazat ludi, tak radsej nenapis nic, neprihlasuj sa, realizuj si svoju moderatorsku politiku...

osobne je mi laufer jedno, aky mas ty pocit, ci je niekto lenivy si vygooglit nieco alebo nie, ci caka na nieco atd, je to tvoj subjektivny pocit, ktory mna ako "zeleneho" absolutne nezaujima ... dufam ze si to pochopil

ak mas chut poradit, tak porad, ale ak chces urazat, tak ... ak mas trosku slusnosti tak si pochopil, ak nie, bohuzial, nie je to moj problem ale tvoj

1:40am, no krasa, nemam chut sa tu handrokovat s ludmi co by mohli byt mojim fotrom, sa naucte spravat, a ak to neviete tak sem nelezte ... bordel si robte doma

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

1500 sk za montaz v blave je nizka cena, na vychode pri boxoch za 25 € zase privysoka.. takze opat je to vec nazoru ..
A ked uz si nacal to o tom tvojom zelenom, musim ja poskumat kto ta sem za toho zeleneho pretlacil a u koho si si vyplakaval za admina :laughing:
Nic zlom, ale mladost = pojasenost.. ty by siz apadol na bajne cierne forum a to nemyslim len vekom ..

BTW: kukni na takeho Tomik535, je tiez zeleny, a nechvali sa tym ...
Zdar... ;)

Fogovic

Tak už se perou. :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

To Standa2

Dělá to i LEO a Darling. Je to nějaké nařízení :bomb: :bomb: unie.
Mam sat homecast, neustále to na těchto kanálech chce PIN. V nastavení dokonce při jedné aktualizaci vyřadili možnost PIN vypnout. Zůstaly pouze možnosti nastavit 6, 12, 18.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Ten pin kód aktivovali na katrách v půlce letošního roku nařizuje jim to zákon.
Ale k mému problému, který jsem úspěšně vyřešil a pomohli mi vaše odpovědi jen karta musí být v dekod.modulu a né v uni čtečce. Byla to tak banální záležitost, že někdy jde na to člověk tou nejsložitější stranou. Ale když máte více karet, tak Vás to ani nenapadne.
Tímto všem děkuji za odpovědi převážně vili1 a Fogovic(až na ten dodatek) R^

skyi
Registrace: 3/2006

@zdrk15

pokial utivatel nema ci modul a ma len prijimac s unicitackou tak stale je sanca vypnut MR cez proenica a jednoduchu sekvenciu prikazov vo winexploreri, riesilo sa to aj na CSSF a je to dohladatelne aj v googli ako 2 odkaz v tom mojom linku vyssie

Fogovic

Fogovic

vies pochopit vyznam slova "slusnost" ? ... podla mojho skromneho 33 rocneho nazoru nie, respektive slusnost nenosis v ramsi internetovych for, pretoze, neverim, ze podobne avanturky si dovolis v realnom zivote ku svojim co i len potencionalnym zakaznikom...

a pokial ide o funkciu admina, sice nevidim ziaden realny dovod, preco by som ti mal nieco vysvetlovat, ale dobre poviem, bol som osloveny serverom parabola.cz ci by som nemal o tuto funkciu zaujem, dovod preco ja, si necham pre seba, pretoze teba ako osobu do toho je asi tak, ako mna je dotoho kolko si platis odvody (nadnesene)

skor si poloz otazku, preco to nebolo ponuknute tebe? ... ak si dokazes urobit sebareflexiu, mozno dovod najdes

a (zeleny) urcite sa s tym nechvalim, ono nie je sa cim, ked musis korigovat starych capov aby sa slusne spravali... a s tymto sa chvalit bohuzial nemozem

takze mily Vladko, slusnost a ochota...

nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

az budes behat po nete tolko co ja a budes mat "naradené" aspon 1/2 zistis ze za dobrotu na zebrotu a ta slusnost sa z Teba velmi rychlo vytrati..

BTW: ak si si dobre vsimol adminom nie som a ani nechcem byt nikde, dokonca aj na fore ktore som zalozil som len moderator. Ono to ma aj svoje vyhody, trebars take, ze ziaden byvaly eštébak - odbornik si nemoze na Teba dovolit, pretoze si len taky obycajny pisalek z internetu :laughing:

Fogovic

"az budes behat po nete tolko co ja"

a nedaj boze mi snifujes moju internetovu komunikaciu, ze vies, kde a kolko beham po internete ja? :8)
a ze som zeleny? neako to nevnimam, skor je to o zodpovednosti a nesklamani dovery, ktoru mi niekto dal ... osobne vypady na moju osobu si viem poriesit bez udelovania sankcii v podobe ovocia ...

nech sa dari, ahoj

;)

alfasex

A inac maju pristup k zmene MR aj niektore stb s uni citackou.Napr showbox Sxxx.Aspon u kariet cryptoworks.Ice neviem.

Kasr
Registrace: 8/2008

Myslím že je to fórum o otázkach a odpovediach. Niečo neviem, opýtam sa, dostanem odpoveď. To urobil aj aj ten hore.
Nechápem čo proti tomu arogantný Fogovič má?

ohsi
Registrace: 12/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra