Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

AzBox HD Premium+ kupa

Zdar borci,chcem si zakupit tento prijmac AzBox HD premium+ TWIN TUNER +FC05,hladam stranku kde ho mozem zakupit,preto chcem vase poznatky ktori ste si ho kupovali z akeho obchodu,alebo eshopu a ci ste spokojni z nakupom pripadne reklamackou?thx za kazde rady

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AzBox HD Premium+ kupa

www.1cdc.sk v tomto shope som kupoval tento stroj. Dokonca som aj reklamoval a v pohode bez problemov. Cenu maju myslim dobru. Nekupoval si nahodou tento stroj uz v lete? Nieco sa mi zda ze som sem pisal na tvoj prispevok

dalko
Registrace: 11/2006

Radcej sa vyhni AZboxu

Mam ho doma a poviem ti pravdu uz by som donho nesiel. A preco ? pomale prepinanie programov; nezobrazuje cele epg a ked hej, tak po 4.riadku nekorektne znaky; nepouzitelny internetovy prehliadac; vyskakujuca hlaska "problem occurred-please restart box"; videa prehrava bez DTS zvuku; kazdy novy firmware priniesol nejaku opravu stareho problemu ale tiez vyrobil 3 nove a tak furt dookola.
Zacali pracovat na novej enigme2 ale asi skoncil vyvoj povodneho firmwaru. Vysledok je taky, ze ani jeden ani druhy nie je dotiahnuty do konca a kopec veci nefunguje. Velka skoda pretoze zelezo je dobre nielen co sa tyka sat prijmu ale aj prehravania multimed.suborov. Bohuzial potencial nevyuzity.

pauco
Registrace: 1/2006

prestne, to som chcel dopisat, ze ten prijimac mam, ale som z neho sklamany. ked mas doma viac nez 200 programov a len tak si chces poprepinat, tak je to o nervy. aj mne casto pise hlasku "problem occurred-please restart box" a musim to restartovat. zda sa mi ze sharing mi seka viac ako na abipboxe 400s (ale to bude mozno serverom, neviem). jedina jeho vyhoda je, ze ked v robote stiahnem na usb nejaky film, tak sa mi to da doma bez problemov pozerat. hd som vsak neskusal. prehliadac mi prestal fungovat, ale ked mi isiel, bolo to otrasne nemozne na ovladanie a viac z toho boleli oci a hlava. cakam preto na tu enigmu, ale nedam ju do prijimaca skor, ako ju niekto nepochvali, ze aspon progami idu rychlo prepinat, lebo to zatial nema zmysel.

dalko

programy ma byt s y.
este co sa tyka kariet - zacalo mi na nom sekat skylink karta pri programe disney ch., a teraz mam uz len cslink a tiez to nieje bez sekania - eurosport2, disney, ct4, vzdy sa nieco sekne.
co sa tyka diabla 2.9, tiez mi to sekalo kym som to pouzival. cize kazda forma dekodovania ktoru som pouzival a pouzivam mi robi problemy. na starom zlatuckom abipboxe 400s som nikdy nemal taketo problemy.
co sa tyka hdd a nahravania, tak to neviem posudit, lebo nemam.
co sa tyka fc05 - hluk prijimaca sa rapidne znizil, no aj tak po nejakej polhodinke zacne chladic pracovat a trochu to pocujem. neviem ci mame doma prilis teplo alebo co :bomb:

dalko

keby mi niekto napisal takuto recenziu pred tym ako som to kupil, tak by som nekupoval. no v maji tu boli same ohlasy ze je to pecka stroj a pod. ale to pisali asi len taki, co to videli na obrazku v casopise, lebo len vtedy sa mi ten stroj zdal byt super.
na zaver: dufam teda, ze sa v blizkej dobe podari zostrojit programerom funkcny soft, pri ktorom by tento stroj slapal ako hodiny. Lebo ak nie, tak sa vratim k starej klasike a desattisicova investicia ostane v krabici na povale
Rv

dalko

urcita nadej, pokial ide o fw je tu:

http://www.azbox-enigma.eu

nech sa dari, ahoj ;)

dalko: a aky plugin pouzivas?

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Radcej sa vyhni AZboxu

Tak este pridam kus oleja do ohna aby wwwe vedel co kupi: Nezobrazuje velke fotky jpg. Problemy s prehravanim youtube videi a streamovanim videa do PC, v jednom firmweri ok v druhom ko. Zabudni na slovenske menu, sposobi zmrznutie boxu. Este spomeniem nezmyselnu funkciu "hardware acceleration" ktora je bez osohu a robi box nestabilnym. Forum azboxu je zasrate prispevkami stazujucich sa majitelov a firma pritom veselo vypusta nove modely s rovnakymi problemami.

pauco
Registrace: 1/2006

dikes vsem...mne ide o 4:2:2 skoda ze ten + tak nepocuva ako ma ale potrebujem STB z 4:2:2 :ogre:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra