![]() |
|
Koax.kabelChtěl bych poradit, jaký by jste mi doporučili kabel na venkovní svod cca 40 m ? Tento už používám 15 let a v poslední době se mi stalo,že se to seká a kostičkuje.Padal sice sníh,ale síla 94,kvalita 99,tam by to mělo být OK ne?Dnes byl příjem bez problémů.Mám u paraboly asi 5 m,kde mi na některých místech popraskal koax bužírka,tak jsem to stáhl páskou,je možné, že by to mělo vliv na příjem za zhoršených podmínek ? Za rady díky |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Koax.kabelNo podle mne je jednička mezi koaxy Belden H-126 roztahal jsem ho kilometry za 10let a dosud jsem se nesetkal z problémem izolace koaxu.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
PE izolacehttps://www.parabola.cz/forum/reply-333226/Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: Koax.kabelJa mám ten najlacnejší už 5 rokov a žiadeň problém. Pozri kontakt medzi kostrou a konektorom. Najlepšie skrátiť kábel o zoxidovaný kúsok asi 1 cm. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Koax.kabelNejlepší dle mého soudu je tento Draka Coax9 AD 11S CATV-Drop-Cable |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
![]() |