![]() |
|
Skylink Vánoční akceJe to už třetí den co jsem odeslal peníze složenku na učet banky Skylinku,na aktivaci Vánoční akce a zatím se nic neděje.Vim že jim to trvá hodně dlouho ale nemám představu kolikrát ty peníze musí oběhnout zeměkouli než to zabere.Máte s tím někdo zkušenost? |
Saidxxx
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceLepší je platit kartou přes internet. Programy se aktivují za chvilku. Při platbě složenkou to může trvat až 5 dní!! |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
vianočna akciaDobry večer!Ja som Multi a v stredu a dnes už pozerám! R^ |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
Skylink Vánoční akceNo to je teda hodmě dlouhá doba,za tu dobu si banky pěkně nahrabou.Takhle se vydělávají prachy!!Pozdržíš nejakou miliardu kč a je to.Prachy přez muj učet a přez internet? Nikdy! Hekři jsou všude!! Jinak díky za informaci |
Saidxxx
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
vianočna akciaVždy mi programy nabehnu do dvoch dni ;) |
sestak78
![]() |
|
akcia skylinkNie,zaslal som šek!Takže to nabehlo dosť rychlo,si myslim |
sestak78
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceMezibankovní převod musí být proveden do 2 dnů,platí to cca rok.Ostatní záleží na firmě kdy provede zúčtování.Důležité je mít správně vs ss. |
JirkaKa
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceDoporučuji v tipsportu zakoupit kupov v hodnotě co chci za služby. Přijit domu jit na www.skylink.cz přihlasit se na svůj učet zadat kod z toho tiketu a za 2 minuty se koukám. Bezpečné, rychlé pro ty co nechtěji platit z netu, přes kartu,atd.. R^ |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceSkylink už jede přes tipsport? Pokud vím,tak CsLink.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceTak již opravdu i v tipsportu.To mi nak uniklo. :)))Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceA jde u toho tipsportu i aktivovat na dva, tři měsíce? Ptám se proto že jsme chtěl aktivovat na dva měsíce a paní mě řekla že to nejde, že ji to ukazuje jen na jeden měsíc...no byla to nějaká důchodkyně, tak možná byla mimo :laughing: |
amais
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceJa im vkladám peniaze na ich účet priamo do banky v ktorej majú účet, a na druhý deň to beží.HD-BOX 9200
|
dodkomajk
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceamais: jj jde to na kolik měsíců chceš ... mají aspoň co jsem viděl když jsem kupoval tak mi ukazoval na PC hodnoty kuponu a měl je popsane např. CSTV 1měs. ,CSTV 2 měs.,atd.. a kdyby paní duchodkyně to nevadilo tak ti mohla klidně prodat 3 kupony a ty bys je natukal do skylinku a jelo by ti to 3 měsíce.... :) |
dabi
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akcedabi: to jsem si myslel, ale ona tvrdila že tam v pc ma jenom skylink na 1, na 6 a na 12 měsíců a víc nic nejde. :lookaround: :bigeyes: |
amais
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceByl jsem v Tipsportu že zaplatím dva měsíce ten samý problém buď měsíc nebo rok mu to nabídlo tak mu říkám že tedy beru 2X1měsíc chci využít vánoční nabídku a ejhle RvAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE:Skylink Vánoční akceJá jsem si platil MultiHD inkasem z ůčtu.Dnes mi přestali jít placené programy.Volal jsem na Skylink,že prý mi vypršelo předplatné,hmmmm..kdepak je chybka? :-/ :O :lookaround:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceTo je divne ja ted kupoval je to tyden zpet .. a prave klikl do tabulky na skylink ,,.pak měl tabulku a tam zarazeni komplet,CSTV,CSFILM,HBO,MULTI,KOMPLET,XMAN ... a tak jsem rekl co chci on to rozklikl znova a tam byli mesice a tam primo castky na to takze problem tam nevidim. Je divné že u vás to je tak :( |
dabi
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceNo a proč si nezajdete k prodejci SAT techniky,kde Vám to naběhne okamžitě do 5ti minut přes jeho aktivační web ?!Pokud si s sebou vezmete kartu,tak vám na prodejně hned ukáže,že to naběhlo a je vše OK ! :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceZaplatil jsem dva měsíce multi hd a Vánoční akce se nekoná takže se jim do budoucna na akce vykašlu.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
vánoční akce se nekonáalda: stejná dnešní zkušenost Rv .Zaplaceno na 2 měsíce a nic! :fuming: |
amais
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceTu sa nadarmo stazujes,ja som to platil priamo u predajcu a tiez mi to nenabehlo tak som zavolal do skylinku a do pol hodiny mi to tam vsetko nabehlo co je v akcii :bigeyes: |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
alda a amaisZaplatil jsem dva měsíce multi hd.... Musíte se podívat, do kdy máte zaplaceno předchozí platbu.Já jsem v listopadu platil na 1 měsíc a oprávnění bylo do 14.12.2010.Pak jsem 10.12. zaplatil tu akci na 2 měsíce. Akce se ale zaktivovala až od toho 14.12., kdy končila platba z listpadu. Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceJa som dal prevodom ešte 9.dec. a nepozerám!Serú na mňa. |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Skylink Vánoční akceměl jsem stejný problém-zaplatil jsem a nešlo to.Tak jsem nelenil a zavolal do SKYLINKU a bylo mi řečeno,mám přeplacený balíček MULTI HD do 19.12.Takže až projde předplatné,bude mi opět aktivován MULTI HD+ ten jejich vánoční balíček.Takže treba vyčkat,pokud ti neprojde staré předplatné. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
![]() |