Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Klony Arivy?

čo okrem Satelity je ešte klonom Arivy?

TOMAšKO
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

TOMAšKO

Co tu zase kecáš,to snad není možné,Ariva HD má svoje,už jsem o tom psal vše nejlepší za sebou,to bylo na jaře tohoto roku,teď bude její podpora jako u každého nového přijímače pomalu končit,stačí ještě tak 5 měsíců a budem se bavit jen o tom,co dovedeš ještě v tomto přístroji pomocí karet a modulů,nebo pomocí sharing dodělat!!,aby to bylo trochu,trochu OK.A minimáůně dle mého gusta!!!!To Vaše gusto mě vůbec nezajímá!!!!!!Mě více zajímají NKR-norsko,STV švdédsko,DR1,a 2 Dánsko a jejich programy ve Videoguardu,což je špice s kvalitou obrazu v HD třeba NKR 1 HD norsko :8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: Klony Arivy?

Ovšem, každého zajímá něco jiného...
A že Ariva za pár měsíců již nebude takový hit, jako dosud ?
Možná, možná to vydrží trochu déle (to bude asi blíže pravdě, protože zatím nikde nic...).
Ale o to nejde. Výhoda nízké ceny Arivy nám umožňuje klidně a bez lítosti ji opustit a koupit si potom (až bude k mání) nějaký nový "nadějný" shit, se kterým bude opět další zábava...
Ty, hery, bys nám mohl pomoci, kdybys nám nějaký doporučil - až dojdeš k závěru, který by to mohl být... (já, bohužel, takový stále nevidím...), vím, jsou tu náznaky, např. Opticum 403p, či Amiko, ale doporučit je někomu, to bych se neodvážil...
Vidíš ty něco, co by nám Arivu mohlo nahradit v budoucnu ? Nebo je na předpověď ještě brzy ? (nemám na mysli přijímače s Linuxem, tam je, tuším, situace jasná).

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

RE: Klony Arivy?

hery to je mi jasné a som rád že prichádzajú nové stroje a chcem aby boli lepšie,neviem prečo píšeš takým tônom.

TOMAšKO
Registrace: 6/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra