![]() |
|
Ariva200hdktory sw jw najlepsi na tento prijimac poradi kde ho stiahnut aby to dokazalo aj zdielat aislo aj emu budem Vam vdacny trapim sa uz dlho a neviem si radi dakujem... |
Ebolla
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE:Ariva200hdZatím nejstabilnější soft je 1.07B1_patch, EMU valí, sdílečka taky, spolehlivě na NewCS. Najdeš tady: http://ab-forum.info/viewforum.php?f=127 , nutno se registrovat.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
to wolfJeště dotaz ,jak na tom softu jedou programy v biss,jednáse mi o TRT HD,TV8,NTV na 42°E ,mám orig.soft - někdy to jde ,někdy ,třeba včera na TRT HD bundesliga to 75min.spadlo,musel jsem dokoukat na 26°E Dubai sports HD, tak fak nevím,ještě bych potřeboval vědět jak to vypadá na 40°E ,chci tam přejet s parabolou 190/180 cm - tam je toho také dost v bissu tak kdomá i s touto pozicí zkušenosti dejte vědět,...dík za každou radu i případnou tech.pomoc corridax(zav)centrum.cz |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
RE: Ariva200hdten soft mam 1.07B1_patch ale nejde emu 23.5 KD poradi ci nieco trebe prepnut kluce mam ok |
Ebolla
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
710navsúhlas s wolf,tiež používam 107b1 patch,všetko v EMU +zdieľanie, sem tam share,40E funguje,ak ti ide o rossija 2 možno bude treba mierne doladiť eleváciu(inklinuje) Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
to marval450Dík za info,no stejně to neumím do té Arivy dostat,ani nevím kdo by mi helfl (BK),ale s tou parabolou přepluji na tu pozici,vím že driftuje,no pak dám vědět,ale ty programyv bissu potřebuji rozchodit i za cenu... ;P ;P :scared: |
710nav
![]() |
|
RE: Ariva200hdbiss je jednoduchý-napíšeš meno programu tak ako ti ho naskenuje-napr.rossija 2 má názov RTR sport, k tomu naťukáš kľúč a čumíš... ;)Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
![]() |
|
to marval450jj,ale musí v arivě být ten soft 1.07B1..jo?? jinak dík..Zn |
710nav
![]() |
|
RE: Ariva200hd2.05b7_patch, zatial najlepsi SW pre arivu, je nutne si ale spravit vlastny setting, inak je nestabilny, fungujem na nom uz mesiac a zatial ziadny problem. Stiahnes ho na laki.dvhk.pl |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
710nav1.07B1patch!dvojkový soft som samozrejme skúšal,ale tá ariva je strašne zdochlá a keďže používam hodne motor prepínanie je pôrod...sú tam aj dobré veci-formát obrazu 16:9 panscan-letterbox roztiahne na celú obrazovku,epg je vylepšené,ladenie slabých tp...snáď ďalší soft bude na tom lepšie... R^ Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
![]() |
|
ok..díkyvýše uvedeným,nějak se s tím poperu,jdu na tu 40°E dokud je venkutrošku slušně..čau |
710nav
![]() |
|
RE: Ariva200hdSe sw 2.05B7 patch nefunguje správně CI modul Cryptoworks Smart. Nedokáže rozkódovat HD programy z frekvence 12109. Na sw 1.07B1 není problém. R^ |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
![]() |