![]() |
|
modul TNK HDJelikož mě končí promo na kartě Polsat cyfrovy,chystám se koupit modul Tnk,domníval jsem se že na něm běží i Esp2Hd,nyní jsem na jejich stránkách zjistil že tam není uvedený,nemá někdo praktickou zkušenost ? Díky za reakce. Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: modul TNK HDne. tam je největší hit MGM HD. kdyby tam byl Eurosport 2 tak by cena nemohla být tak nízká. MGM HD sice není zdaleka dokonalý (programově - ty starší filmy jsou často béčkový a to nejlepší si nechávají pro svoje blu-ray edice) ale přesto je zajímavý. i když spíš proto, že HBO je tak moc špatný.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
TNK HDJe to pravda,ale je tam nsportHD,a také především BBC HD!S TNK HD spokojenost. |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
To:vortimondDík a vítej zpět R^ ,už jsem si říkal co s Tebou je.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: modul TNK HDjá jsem si chtěl taky koupit nějakou kartu, ale nakonec jsem to utratil částečně v orient shopu za hadry původem z Indie, takže vypadám jako buddha. a taky jsem si koupil americký botičky za 120 doláčů, který mi asi ukradli v přepravní službě PPL, protože už jsou asi 6 dní na cestě po ČR (což je divný)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
![]() |