![]() |
|
VýměnaNevíte někdo, jestli se chystá akce "výměna" i pro Skylink Standard IR? Nerad bych pořizoval hybridy. :((DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: VýměnaA co bys chtěl měnit na Irdetu?Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: VýměnaEnik: Chtěl bych si vyměnit CW za IR, oni ten CW dříve nebo později stejně zastaví.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
![]() |
|
RE: Výměnato znamená že ked mám staršiu modrú kartu skylink cw, tak mi to behom nejakého času ked bude čisté irdeto prestane ísť??? no neviem, koľko ja zákaznikov skylinku tachých čo ani len vo sne netušia že prebieha nejaká výmena kariet alebo čo.A potom otázka? čo cslink? ten akože čo, za týždeň prejde z cw na irdeto alebo Power Vu a zákaznici majú tmu?Tá podpora skylinku cw bude asi dlhodobejšia záležitosť.No neviem uvidíme časom. :-/3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: VýměnaTak to musíš napsat srozumutelně! Pokud vím, tak existují karty Výměna. Za CW+600,-Kč dostaneš IR. https://www.parabola.cz/clanky/4102/karta-skylink-vymena/Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
hlavne udržovať panikua rýchlo meniť. Potom sa naozaj nikdo v SkyLinku (a ani CSlinku) nebude rozpakovať. Pošlú na registrované adresy e-mail že výmena končí za dva mesiace a šlus.Nech žije stádovitosť! |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: VýměnaEnik: Jo, to co ty myslíš, to je výměna, ale dostaneš jen ICE (hybrid CW+IR) a já bych chtěl čistý Irdeto, co se prodává za 2.200 na jejich stránkách.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
![]() |
|
RE: Výměnapočkej,až to bude chcípat,rádi ti pošlou novou kartu zdarma |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
v akom prijímačichceš použiť čisté Irdeto?Zváž: Irdeto bude umožňovať poskytovateľovi rôzne pestvá a obmedzovať tvoje možnosti. ICE bude fungovať aj po vypnutí CRW a pritom by malo stále poskytovať "výhody" CRW pre užívateľa. |
Dagy2
![]() |
|
pierrepetrR^ R^ R^tiež si to myslím |
Dagy2
![]() |
|
RE: Výměnata výměna je dobrá pro ty,kteří si koupili nový stroj pouze s irdetem |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: VýměnaJá mám 3x SKYLINK cryptowosks a zatím jsem úplně klidnej. Někdo má pouze 1 kartu cryptoworks a je v totální panice jako by mu šlo o život :laughing: :laughing: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
pohoda2xCRW SkyLink, rovnako ako eemil.UPC, CSlink aj Magio to zatiaľ istia |
Dagy2
![]() |
|
RE: VýměnaKibicak : pokud budeš mít čistý Irdeto - KARTA , PŘÍMAČ - tak máš ale smůlu PŘI NÁHODNÝ ZMĚNĚ SPOLEČNOSTI S KARTOU CS LINK v tomhle přímačích to nechodí a nebude. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |