![]() |
|
HD skylinkJde vám EUROSPORT HD skylink |
jouza
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: HD skylinkProč by nešel,momentalně plavání.Příště napiš jaký přijímač. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
Re:Teď běží ok, ale cca kolem 13 hodiny silné výpadky a kostičkování signálu-tedy alespoň u mě. Zkoušel jsem i Eurosport SD a tam bylo vše OK. Tak jsečm zkusil jiný program vysílaný ze stejné frekvence jako Eurosport HD a také sekání a kostičkování. Takže dle mého názoru byl problém na uvedené frekvenci. Nevím zda to bylo jen u mě, případně zda může potvrdit i někdo další... |
erkis
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: HD skylinkVše normálně i ostatní kanály natéto frekvenci.Myslím tím 17.20 |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: HD skylinkSneh,sneh a ešte raz sneh a k tomu možno aj nie na 100% nastavená parabola.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: HD skylinkCelý DVBS2 trp. vysílá bez problémů, je třeba jen přesně nastavit parabolu...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: HD skylinkV takovým mrazu nastavovat parabolu? :O Možná bych o tom uvažoval, kdybych si platil HD programy. Mě už NOVA HD nejde jakmile klesne kvalita signálu na 77%. Což je třeba dnes když furt sněží. Běžně mám kvalitu 92%. Mám Opticum 9500 HD a parabolu 80cm + monoblok. Možná by bylo dobré mít ASTRu 23,5 na přímo a na ASTRu 19,2 šilhat. :lookaround: |
Garrison
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: HD skylinkMusim sa pripojit, na Spisi -12C, snezenie a programy ako Nova HD, Nova sport HD v .... haji, samozrejme blbo doladena antena - 80cm a Ariva 200. Rv |
icoq
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: HD skylinknení to doladěním paraboly.skáče signál mezi 10 až50% jen u frekvence 12109H,u ostatních OK.obvolával jsem kámoše a dělá to všem. |
katom
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: HD skylinkDM800, HDčka od skylinku mrtvá. Teda, ještě dopoledne to šlo. |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: HD skylinkkatom,je to doladěním paraboly. Říkají ti to všichni na všech fórech - ty jsi asi poslední, který tomu ještě neuvěřil - a to jen proto, že je zima a tobě se nechce do paraboly vrtat ! 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
HD skylinkTak,tak pokud jsem jemně nedoladil parabolu HD programy na Skylinku stálé vypadávali,po doladění jedou bez problému. |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: HD skylinkna 100% to není parabolou,protože vše jede jak má,dokonce dneska i hd programy,signál dnes stabilní,a to jsem s tím nehýbal.a navíc to nedělalo jen mě ale hromadě lidem. |
katom
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: HD skylinkpřidávám se k tomu,mám týden nastavenou parabolu a včera mi to dělala NovaHD také, sekání obrazu a kvalita od 20 do 75%,obloha jasná,žádné sněžení,dnes vše o.k. a je zataženo |
milda1967
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
![]() |