![]() |
|
instalacia KAON KSC-276IR - skylink irdeto HDZdravim,dnes som instaloval prvy krat satelit. Na astra 3 23,5E mi zobrazuje sila/kvalita signalu 67/100 +- ale na astra 1 19,2E 57/0 mam monoblock single. To je problem cislo 1, preco na astra 1 mam problem so signalom? Pri instalacii som postupoval podla tohto navodu a aj som tak nastavil lnb http://www.satelitna.tv/instalacia-satelitu-fotonavod/ 2. problem je vacsi - naslo mi programy z ponuky skylink ale takmer u vsetkych mi svieti dolar, po prepnuti nic nevidim. V nastaveniach ukazuje ze kartu naslo, ale programy nejdu. Kartu som zatial neregistroval. Je problem s kartou IRDETO, alebo to mam zle naladene? Vdaka za radu. |
akokeby
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: instalacia KAON KSC-276IR - skylink irdeto...no, pravdepodobne je problém v čítačke, mne to síce minule načítalo programy zo starou náplňou ale otváralo hala bala, a mrzlo, po reklamácii u dodávateľa natiahol novú náplň a všetko zatial ide.S tým nastavením to urob takto: zober lnb single najdi astru 23,5 st E, poriadne dolad, zatiahni a vymeň za monoblok, aby lavá strana zostala volná, v menu nastav ovládanie diseqc a-astra 19,2 b-astra 23,5 alebo - 1-A1 2-A3.Ked toto nezvládneš zavolaj si radšej na to chlapa čo ti urobí poriadne. ;)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: instalacia KAON KSC-276IR - skylink irdeto...v prvom rade, mas spravne lozenu kartu? pretoze pri v tychto prijimach nabiehaju programy velmi rychlo a spolahlivo. add2: mas nastavene pre astru1 navolene vstup A resp. 1? add3, ak add2 mas spravne tak mas spravne nastelovanu parabolu vo vertikalnej polohe? to ze ti podla teplomera ukazuje take hodnoty este nemusi znamenat dobre nastavenu parabolu. |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
RE: instalacia KAON KSC-276IR - skylink irdeto...karta čipom hore, signal okolo 70 a qualita 99 pri dobrom nastavení, idú ti aspoň voľné programy ako TA3,Očko, ČT24 ... ??? |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: instalacia KAON KSC-276IR - skylink irdeto...Takze s kartou nie je problem, bol som vyskusat prijimac uz na funkcnej nastavenej parabole s lnb single.Pre astru 23,5 mam nastavene: C/kV ziadne LNB - univ LNB1 0/12V - 0 22kHZ - auto Pozicia - vyp Diseqc - DiseqcB Pre astru 19,2 to mam podobne az na Diseqc kde mam DiseqcA. Takze bude to asi nastavenim paraboly i ked signal je 67/100 a pri pohybe paraboly sa mi lepsi signal nepodarilo nastavit? Este uvazujem premiestnit parabolu, ci jej neprekaza susedov komin alebo strom i ked sa mi zda ze je dostatocne daleko. Z programov mi ide akurat nejaky AgroChanel a Music Chanel, a mozno este nejake podobne... |
akokeby
![]() |
|
RE: instalacia KAON KSC-276IR - skylink irdeto...Vyjímečně může mít monoblok opačně DisegC.Zkus tam jak máš signál zakrýt rukou středový konvertor - Astru 3A a signál by se měl stratit.Podle těch stanic jsi na jiné družici.Astra 3 je od jihu asi 8 st.na východ.Na Kaonu si nastav Čt-24 a zkoušej.Pokud nemáš předladěné žádné stanice,tak je to lepší udělat někde u souseda a pak teprve zkoušet doma. Ať se daří. |
jardaj
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: instalacia KAON KSC-276IR - skylink irdeto...dakujem vsetkym za rady, uz sa mi to podarilo naladit :) |
akokeby
![]() |
|
RE: instalacia KAON KSC-276IR - skylink irdeto...a ako? v com bol achyba? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
![]() |