Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Opensat 800ir

Zdravím mám tu dva tieto STB a oba mi po zapnutí zobrazujú hlášku E05-4 Neznáma smart karta.....su v nich karty Skylink ICE....v inom STB karty idú bez problémov...neviete niekto poradiť kde je chyba...? dík

accid
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Opensat 800ir

v nápni, nie náhodou, mal som minule taký podobný problém síce z Kaonom ale bolo to isté, porovnaj náplne na tých čo ide s tými čo nejdú.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Nemám tu ani jeden funkčný .....iba tieto dva....a ten Kaon sa ti podarilo rozchodiť....?

accid

accid

ano nakoniec som to zprevádzkoval, ale dodávateľ mi tam frcol novú náplň.Skús pozrieť toto: druhý riadok.http://www.opensat.info/support.php?kat=3
;)

Tami

to Tami

Ktorý soft mám použiť na nahratie toho softu...?

accid

no asi ten z 26.10.2010, tam píšu vyriešený problém z novou kartou sky link Irdeto, ak sa nemýlim.No ešte niečo také, ja mám opensat 9900 hd pvr a čítačka sa spúšťa tým že otvoríš skryté menu ale kod nepoznám. :(( snád by sa k tomu ešte mohli vyjadriť funtomas alebo wwwe, z týmto modelom nemám skúsenosti žiadne, predpokladám že kartu vkladáš správne, musíš postupovať vylučovacou metodou. ;)

Tami

Už som to rozchodil...... :8)

accid

Mám uplně stejný problém.
Zakoupil jsem přijímač Topfield sbi 2500, ale píše mi to hlášku E 05-04 Neznámá Smart karta.
Mojí kartou to není, zkoušel jsem i jiné se stejným výsledkem. Zároveň v mém starém satelitu karta funguje BZ.

Kartu do příjímače vkládám správně dle návodu.

rybak
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra