Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

SHARP LC-40LE814E-příjem kódovaných kanálů UPC HD

Na této TV nemohu spustit kódované kanály UPC HD. TV stále hlásí "není vysílání". Nekódovaná DUNA HD jde bez problémů. Zkusil jsem již 3 moduly CRYPTOWORKS - EUROCAM, SMIT a TechniSat. V EPG se kanály zobrazí. Při ručním vyhledání příslušné frekvence odpoví TV "služba nalezena". Při kontrole v menu CAM jsou Providers nastaveni.

Děkuji za každou radu. (Než jim půjdu do Elektroworldu tu TV omlátit o hlavu.)

NovKar

NovKar
Registrace: 12/2010
Odpověď v diskusním vlákně

SHARP

U uvedené tv Sharp mám dobré zkušenosti s moduly EUROCAM a kartami Skylink, UPC jsem nezkoušel.Máš poslední verzi softu tuším, že z 6.11.2010?Je to na stránkách Sharpu.

zalka
Registrace: 1/2008

SHARP a UPC HD

Děkuji za nápad. Nainstaloval jsem poslední FW, ale stav zůstal nezměněn. Mám ještě dotaz - jdou Ti na Skylinku kódované HD kanály ?

Ještě jsem vyzkoušel svůj modul SMIT se svou kartou UPC v prodejně na TV Panasonic se satelitním přijímačem a tam šlo bez problémů.

Prosím o pomoc kohokoliv kdo má zkušenost s kombinací SHARP a UPC HD.

Děkuji.

NovKar

Sharp a UPC HD

S EUROCAM modulem CRW frčí HD kanály na Skylink kartě ICE bez problémů.Zkus ještě dát tovární nastavení / nulování / a po auto proladění družice nechat přeskládat abecedně.V tomto vysokém datumu nemám čas na krámě vytestovat UPC.Sorry.

zalka
Registrace: 1/2008

SHARP a UPC HD

Ten navrhovaný postup jsem dělal s každým CAM modulem, ale nepomohlo to. Teď jsem navíc zjistil, že na tuto závadu se nevztahuje ona propagovaná záruka "3 roky HOME REPAIR", protože SHARP tvrdí, že je to chyba UPC a UPC, že je to chyba SHARPu. Takže mi nezbyde, než televizi zabalit a odvézt do ELEKTROWORLDu a trvat na zprovoznění funkce, nebo výměně TV. Další možností je sehnat nezávislého odborníka, který mi to zprovozní, což se mi zatím nepodařilo. No a když všechno selže, tak zrušit smlouvu s UPC a přejít na Skylink.

Děkuji zalka za snahu o pomoc a pokud bys na něco narazil, budu rád.

NovKar

NovKar

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra