Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

to Fogovič :-O

ted nevim,jestli jsem opilý nebo jsem skutečně četl,že máš doma Dream500s a Arivu100???? To myslíš vážně,nebo si to myslel trochu jinak???? Já nevim,ale pokud vim,tak Dream500S je k čemu,krom serveru,když nemá dvbs2...ale že si kazíš oči Arivou???To máš na 30cm skleněnou TV??to by pak šlo ještě,nebo na kempování ok,ale doma???????????????? jdu se podívat do zrcadla,jestli jsem to já :))) :))) :))) :)))

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

cb21

A prečo nie ? Tebe to ide na víko od bojleru .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

oneeeee

????asi jsem opravdu opilý:-))) Ty jsi Fogovič?? sakra,já se jdu dobrovolně přihlásit na záchytku:-O

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

RE: to Fogovič :-O

a nezabudni sa prihlásiť aj u admina za spam , ako vždy.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

no to je snad už sranda,nebo oneeeee,si tu srandu dělá??:??
To je teda zase vlákno,ale za 1,5 hod. bude něděle ať je sranda!!!!! Navíc s pohádkářem Vladou!!!!,který nemá nic odzkoušené a pořád rád by poučoval!!!!! :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

To hery

Co to tady zase z.a.s.í.r.á.š.
Raději studuj TVÉ "imaginární opakující se keys" na Bulsat a nespamuj. :zombie:

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

4mk

vždyť je to pravda!!! a TY jsi zrovna takový jako on.Jen kecat a co Ti vlastně jede,bez sharingu /nic,že???nebo umíš aspoň nahrát SW Do karty a řekni které a jak Ti ti to jede,Vladovi se to ani nepovedlo za 3 roky co ho znám,vždy tvrdil ,že to nejede,a když jsme ho přesvědčili,tak se stáhnul,a drzost je stejná stále a pořád////nepoučitelnost frajerů,kteří si myslí,že žežrali svět/d.e.b.l.o.v.é./

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

4mk

já koukám na co vzpomenu a Ty umíš autopdate :laughing: :laughing: a proti mě koukáš na velký kulový!!!!!!!,protože máš TMU,třeba Švedso,NORSKO Dánsko/a jestli i to umíš tak máš TMU třeba někde jinde a vidíš jen VLADA FOGOVIČE,NIC JINÉHO NEZNÁŠ,co jsem Tě Tu poznal!!!!!!

hery

4mk

Když jsi takový frajer,tak mi dokaž nějakým způsobem ,že Ti v tom Tvým AU,který tak dobře ovládáš celou dobu a to bez problémů makali někteří provideři/jako NOVA,C+nL,bULSAT,PINK TV atd, / Stále,že bys ani nevěděl za 3 roky,že měnili Keys/,To mi nedokážeš,proto jsi to nikdy neměl a v životě proti mě nebudeš mít/

hery

Řečnická otázka

Co by se asi stalo, kdyby tu hery uveřejnil všechny své znalosti z oboru dekódovacích karet a kryptovacích algoritmů?

PS: Musím tu otázku trošku korigovat. Teď je to správně:

............."uveřejnil"..............

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

AlesHavel

Aleši vůbec nic,rád bych se s každým poradil,rád bych vzal zkušenosti jiných a byl bych vděčen,že mi zas někdo poradil!!,Ale do mě zde každý šije jak do řezníka,a nevím proč.Rád byvch se třeba poučil i od Tebe,jsi mladý,máš přehled a to co je hlavní dovedeš si poradiz v každé situaci,když jde a sat . příjmy,ale Ti ostatní jsou snad placení za to,že když někomu něco jede a to bez problémů,i když to dělá jako komerčák,a vše mu šlape a stopjí to také peníze,to víš tak by ho nejradší zabili!!!!!

hery

No musím se Heryho zastat, na rozdíl od Fogovičů a jim podobným není žádný teoretik, ale spíše praktik a to je mi sympatičtější něž kecání do prázdna jak to nejde....

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

oki, tak poporiadku

@cb21
dream 500 a ariva je napredavanejsia zostava, kludne som mohol uviest v tej cenovej relacii aj klon dreambox 800Hd ale tym by som uz uplne zotrel ten jeho sunt argus ci markus ci co to ma.. kua dost co si madari pomenuvavaju boxy po zvieratach underwassermani zase po byvalych rytieroch, takze kludne dalsi sunt sa moze volat svatopluk, alebo praoteccech

@hery
komu si co dokazal ?? uz si naprogramoval tomu nezavaznemu pozorovatelovi alfasexovi jeho karticku na c+ NL au ?? ze tak sa neozval

@ojoj1
no co ty s tym vykrikom do tmy.. nakoniec si predsa len zistil ze hotentot z nemecka ta osmekol a v tych kramoch irdeto karticka neslape .. teda aby som nekrivdil slape ako 0d96 v globa free mode a pak tma ..

Fogovic
Registrace: 8/2010

to AlesHavel

Aleši, prosímtě, mrkni příležitostně na mail, 4.12. jsem Ti napsal pár řádků. Děkuji a přeji hezký den!

Louskacek
Registrace: 3/2007

Informační hodnota tématu se rovná průměru všech žvástů v průměrně obsazené hospodě pozdního sobotního večera.

PS @Ales, dík, prodloužil jsi mi život.. :laughing:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra