Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

francouzská liga na Eurosportu DE

nevím jestli už to tady bylo, německá FTA verze Eurosportu má už pár týdnů práva na přímé přenosy některých zápasů francouzské ligy. dneska například ve 20:30 Olympique Marseille - Olympique Lyon. česká verze vysílá v tom čase jiný program (záznam skoků na lyžích a box)
EUROSPORT CZ
http://tv.eurosport.cz/tvschedule.shtml
EUROSPORT DE
http://tv.eurosport.de/tvschedule.shtml

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: francouzská liga na Eurosportu DE

Je dobře že jsi zase tady na tyto informce nemáš konkurenci R^

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

super

Ta francouzská liga mě chybí, u nás vysílá jen novasport a to jeden zápas týdně live a s fta sa mě zdá na turksatu program ted´nevím mám ho daný v oblíbených. Díky za info.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

RE: francouzská liga na Eurosportu DE

podrobnosti viz:
www.digitalfernsehen.de/Franzoesischer-Fussball-Eurosport-sichert-sich-Live-Rechte.44353.0.html

smlouva s francouzskou firmou Canal+ Events platí pro regiony Německo, Rakousko a Lucembursko. trvá až do konce sezóny 2011/2012 a zahrnuje minimálně jeden přímý přenos týdně

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

francouzská liga na Eurosportu DE

R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^

donkarlos
Registrace: 2/2008

Eurosport DE

Je jen zvláštní,že to cpou na Eurosport1,který by měl být v celé Evropě stejný,snad jen s vyjímkou British ESP.

sigur
Registrace: 5/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra