![]() |
|
francouzská liga na Eurosportu DEnevím jestli už to tady bylo, německá FTA verze Eurosportu má už pár týdnů práva na přímé přenosy některých zápasů francouzské ligy. dneska například ve 20:30 Olympique Marseille - Olympique Lyon. česká verze vysílá v tom čase jiný program (záznam skoků na lyžích a box)EUROSPORT CZ http://tv.eurosport.cz/tvschedule.shtml EUROSPORT DE http://tv.eurosport.de/tvschedule.shtml Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: francouzská liga na Eurosportu DEJe dobře že jsi zase tady na tyto informce nemáš konkurenci R^ |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
superTa francouzská liga mě chybí, u nás vysílá jen novasport a to jeden zápas týdně live a s fta sa mě zdá na turksatu program ted´nevím mám ho daný v oblíbených. Díky za info.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: francouzská liga na Eurosportu DEpodrobnosti viz:www.digitalfernsehen.de/Franzoesischer-Fussball-Eurosport-sichert-sich-Live-Rechte.44353.0.html smlouva s francouzskou firmou Canal+ Events platí pro regiony Německo, Rakousko a Lucembursko. trvá až do konce sezóny 2011/2012 a zahrnuje minimálně jeden přímý přenos týdně Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
francouzská liga na Eurosportu DER^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
Eurosport DEJe jen zvláštní,že to cpou na Eurosport1,který by měl být v celé Evropě stejný,snad jen s vyjímkou British ESP. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
![]() |