Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Showbox Vitamin-problém s Penthouse HD1

Tento prijímač mám tri dnis kartou ICE Skylink, ale sa mi ešte nepodarilo rozbehať tento program. Kým som neinštaloval nový firmware, tak som na odskúšanie funkčnosti použil modul CRW-Irdeto. Po polnoci som naladil tento program, ale vyvolalo mi hlášku, aby som zadal PIN kód. Dal som "0000". Nič. Skontroloval som rodičovskú kontrolu v menu prístroja, tam je povolené sledovať všetko. Preto som skúsil ísť do menu modulu CRW-Irdeto. V "Smart management" je táto ponuka:
1.Modify maturity rating:
- Disable MR
- PG
- 12
- 15
- 18
- 18+
2.Modify Pincode
3.Disable Pincode
Z ponuky v bode 1. po vstupe pýtal odo mňa PIN kód. Zadal som "0000" a vyhodilo mi hlášku, že som prekročil max. počet pokusov vloženia PIN kódu. Hneď po prvom pokuse.

Na druhý deň som nahral nový fw, ktorý mi oživil čítačku karty. Všetky programy šli dobre bez sekania či mrznutia.Po polnoci som znovu skúsil spustiť tento program. Nič. Stále zakódované. Tak som vošiel do menu karty s radou, aby som zmenil "Úroveň dospelosti", ktorá je nastavená na "1" na úroveň "0". Karta pýtala PIN kód, tak som vložil "0000" a v info okne sa naozaj objavila "0". Ale program nenabehol. Po reštarte prístroja bola opäť nastavená úroveň "1". Takže mi karta teda nezobrala tú "0". Asi zlý PIN kód. Prihlásil som sa teda na Skylink a napísal o tomto probléme. Ale zatiaľ bez odpovede, cez víkend asi neposkytujú tieto služby. Ale mal som tam ponuku na Reset PIN kódu karty, tak som ho zadal. Objavila sa hláška, že mi poslali nové zápisy na kartu. Ale ani túto noc nerozkódovalo tento program. Program mi išiel bez problémov, kým som mal Topfield SBI-2050, ale musel som ho vrátiť, bol chybný, mrzol.
Ak mi vie niekto poradiť, tak vás prosím.

ozzy2
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Showbox Vitamin-problém s Penthouse HD1

Mohu jen potvrdit, mám stejný problém, už jsem to zkoušel řešit na openbox-foru, ale zatím jsem užitečnou radu nedostal. Domnívám se, že chyba je ve firmwaru Vitaminu, já používám 99.45, možná to někomu s jiným firmwerem chodí, potom bych rád věděl s jakým. Zatím budu čekat na Skylinkem certifikovaný CA modul, který by se měl objevit v prodeji,
s ním by to snad mělo fungovat.

tondak
Registrace: 10/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra