![]() |
|
DVB-T v mobilním telefonuhttp://aukro.cz/item1376402793_dvb_t_tv_dual_sim_wifi_mobil_mobilni_telefon_mp3.htmlSháním nějaky tel.abych mohl chytat DVB-T i v mobilu. Mám v merku tento co myslíte,dík za postřehy. Máte někdo zkušenosti s přijmem DVB-T v mobilu,síla signalu atd.? |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: DVB-T v mobilním telefonutohle bych nekupoval, bude to nějaký čínský šmejd...navíc bydlím kousek od dokrývače a na externí cca 15cm vysovokou interní anténu k TV s relativně ok ziskem mě televize občas vypadává... |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: DVB-T v mobilním telefonuno tak co bys koupil to je stejne cca 90% čína.koukal jsem i na toto: http://mobilni-telefony.heureka.cz/myphone-8855/specifikace/#section ale nemá to jack 3,5 ale nějaky svuj atyp... |
tompr
![]() |
|
Pro: tomprJeden takový tady mám. Dostal jsem ho místo peněz ... moc príma. Je na dvě karty současně ale já ho nepoužíval, jen jsem ho odzkoušel. Myslím že neměl ani návod,nebo jen v angl., ale je to intujitivní a má snad i foťák. Pro signál DVB-T jsem daleko od vysilače. Za 2 tis. je tvůj i s poštovným. |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
RE: DVB-T v mobilním telefonuza ty prachy takovou šunku určitě neber. Osobní zkušenost z Aukra. Slabá anténa na DVB-T a nestačí udržet signál.Tento tel. od výrovce se dá objednat za 1890 Kč v přepočtu. Jinak žádná ofoko záruka a problémy po záruce s opravou. |
JirkaP
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: DVB-T v mobilním telefonuhttp://aukro.cz/show_user.php?uid=15160643&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg |
JirkaP
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
re:http://www.1m.cz/detail/11147/mobi-d690-dual-sim-telefon-s-dvb-t/je to čína, ale v BA-Ivanka v pohode chodí nanho Kahlenberg Viedeň /K24/ |
Hix
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: DVB-T v mobilním telefonuMám tel.MOBI D690,je na dvě sim,foťák žádná sláva,ale ten moc nepoužívám.Ale!Má zabudované DVB-T a s tím jsem naprosto spokojený!!Oblast:Mikulov,Brno,Břeclav,Hodonín bez problémů,čekáš někde,zapneš a koukáš.citlivost tuneru velmi dobrá.Spotřeba baterie extrémní! :-).U Spáčil elektro za cca 2990,-Kč |
Kakamyl
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: DVB-T v mobilním telefonuSouhlas s Kakamyl jsem vlastník toho samého přístroje a spokojenost až na špatnej zámek klavesnice někdy se v kapse sám odemkne. jinak v poho svůj účel plní a tv bomba Liberecký kraj |
spirit25
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
Jeden známej si koupil MOBIsice bez DVB-T, ale na dvě karty s tím, že na chalupě, kde nemá signál jednoho operátora bude mít příjem jiného. Problém je ten, že když není příjem na nějakou sim, tak o to víc se telefon snaží spojení najít. Výsledek - za den baterka v pérdeli :laughing: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: DVB-T v mobilním telefonuMám rovněž tel.MOBI D690 již asi rok a vše bezvadně a bez jediného problému funguje.Doporučuji. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
DVB-T v mobilním telefonuVem Evolve ne? ;) ty mají zkušenost z STBoxy a DVB-T. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: DVB-T v mobilním telefonudík chlapaci.škoda že není něco slušného s DVB-T,Wifi,Javou.... |
tompr
![]() |
|
tompra co vodotrysk? :laughing: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DVB-T v mobilním telefonuvtipny... |
tompr
![]() |
|
RE: DVB-T v mobilním telefonuMáte někdo zkušenosti s nějakými telefony s DVB-H?Osobně jsem zkoušel DVB-T v automobilové navigaci Garmin a bylo to dost tragické. 64QAM je pro mobilní příjem naprosto nevhodná, v Německu to na 16QAM ve vertikálu docela i šlo, ale zase ta programová nabídka stála za prd/Brotjacklriegel/. Snad okolo Mnichova/Wendlstein a vysílač u Olympijského stadionu v SFN vysílaji 6 MUXů/ by to šlo. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonVídeň, Nokia N77... prostě: "to hrálo" ;) Další popis zbytečný, víš jak: kde jsi, kde je vysílač, atd... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
![]() |