Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Fergusom HF8900HD

Jaky Emusoft aby byl obraz co nejlepší,momentálně mam tam FW 11.29.3F.Děkuji.

Robo39
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Fergusom HF8900HD

Já tam teda mám 11.23.2D je sice dost starej ale po všech laboracích se zdá nejstabilnější čtečka na karty Cryptoworks i Conax ok rychlé zobrazování kanálů po přepnutí asi nejostřejší obraz ze všech softů a v továrním nastavení a 1234 funguje vše co ještě zbylo R^

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

@skohy

ahoj kamaráde, dnes mě volala sousedka, že přišel balíček bez platby, má ho u sebe (požádal jsem jí o to) už tam nebydlím, ale na Štědrý den si ho vyzvednu, děkuji za každoročně hezké vánoce od Tebe, je to milé
S pozdravem a přáním veselých vánoc a štěstí v novém roce přeje
Bob

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

@Babui

Jsem rád že to došlo v pořádku tak pozor!..neotvírat až na štědrý večer jinak by to pro tebe a Babuiku nebylo překvápko (jak nám ta léta pěkně běží)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra